Overslaan en naar de inhoud gaan

Van een roadtrip met het hele gezin tot een rondreis met partner of vrienden: met onze individuele reizen kies je gewoon zelf hoe, wanneer en met wie je wil reizen.

We zorgen voor kant-en-klare rondreizen en selfdrives, samengesteld uit hoogtepunten en verborgen parels en aanpasbaar aan jouw interesses. Onze reisexperts helpen je efficiënt op weg met wereldwijde expertise. Ze werken zelfs een reis op maat voor je uit!

Actie: gratis dagrugzak

Je krijgt een gratis kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude bij boeking van individuele reizen van Jokeronder volgende voorwaarden:

  1. Je boekt je individuele reis tussen 02/01/19 en 11/02/2019.
  2. De individuele reizen waarop de actie betrekking heeft, dragen het label 'promo'
  3. De minimumwaarde van je individuele reis bedraagt €1500 per dossier, vliegtickets en verzekeringen niet inbegrepen. Je ontvangt max. één rugzak per dossier. De rugzak krijg je bij ontvangst van je reisdocumenten, ten laatste 1 week voor vertrek.
  4. De actie geldt ook bij aanpassingen aan onze kant-en-klare rondreizen (bv. hotel, route, ...) of wanneer je een reis volledig op maat laat uitwerken, indien de minimumwaarde van het dossier €1500 bedraagt, vliegtickets en verzekeringen niet inbegrepen.

Hoe je individuele reis boeken?

Bekijk het aanbod individuele reizen online en gebruik de reisfilter om de reis te vinden die het beste past bij jouw wensen. De reizen waarop deze actie betrekking heeft, zijn aangeduid met het label 'promo'.

Graag een wijziging aan de route, een ander hotel of enkele dagen langer ter plaatse? Geen probleem. Alle individuele reizen kunnen worden aangepast zoals jij het wil. 

Je keuze gemaakt? Dan heb je twee mogelijkheden:

  • klik op de pagina van je favoriete reis op "reis aanvragen"
  • contacteer een Joker-reiskantoor in je buurt met een beschrijving van je wensen, de gegevens van je reisgezelschap en de data waarop jullie willen reizen. Wij doen de rest. 

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer een Joker-reiskantoor voor een voorstel op maat!

Reisinspiratie