Overslaan en naar de inhoud gaan

Van een roadtrip met het hele gezin tot een rondreis met partner of vrienden: met onze individuele reizen kies je gewoon zelf hoe, wanneer en met wie je wil reizen.

We zorgen voor kant-en-klare rondreizen en selfdrives, samengesteld uit hoogtepunten en verborgen parels en aanpasbaar aan jouw interesses. Onze reisexperts helpen je efficiënt op weg met wereldwijde expertise. Ze werken zelfs een reis op maat voor je uit!

Actie: gratis dagrugzak

Je krijgt een gratis kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude* bij boeking van individuele reizen van Jokeronder volgende voorwaarden:

  1. Reservaties en betaling van het voorschot zijn 6 maanden voor de afreisdatum in orde
  2. De minimumwaarde van je dossier bedraagt €3.000, vliegtickets en losse treintickets niet inbegrepen. Je ontvangt max. één rugzak per dossier.
  3. De rugzak dient voor de afreisdatum afgehaald te worden in het Joker-reiskantoor waar de boeking werd gemaakt
  4. Niet geldig voor groepsreizen van Joker en (inter)nationale partners zoals Intrepid Travel, Exodus Travels, G Adventures, Dragoman, e.a.
  5. Enkel geldig voor reservaties gemaakt in één van de Joker-reiskantoren of Joker Online

*Kleur en vorm van de rugzak kunnen verschillen van de afbeelding.

Hoe je individuele reis boeken?

Bekijk het aanbod individuele reizen online en gebruik de reisfilter om de reis te vinden die het beste past bij jouw wensen. 

Graag een wijziging aan de route, een ander hotel of enkele dagen langer ter plaatse? Geen probleem. Alle individuele reizen kunnen worden aangepast zoals jij het wil. 

Je keuze gemaakt? Dan heb je twee mogelijkheden:

  • klik op de pagina van je favoriete reis op "reis aanvragen"
  • contacteer een Joker-reiskantoor in je buurt met een beschrijving van je wensen, de gegevens van je reisgezelschap en de data waarop jullie willen reizen. Wij doen de rest. 

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer een Joker-reiskantoor voor een voorstel op maat!

Reisinspiratie