Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie met een camper reist, heeft altijd zijn eigen mini-appartementje bij zich. Je stopt waar en wanneer je wil: flexibler wordt je rondreis gewoon niet! Bij Joker huur je de camper die bij jou past, van kleine, wendbare exemplaren tot grote mobilehomes voor max. 7 personen, en dat aan een scherpe prijs. De perfecte start van een geslaagde roadtrip!

Reserveer je camper in je Joker-reiskantoor

In de Joker-reiskantoren helpen onze reisexperts je graag met het vinden en boeken van de ideale camper voor je roadtrip, in heel wat landen wereldwijd. We werken ook eender welke camperrondreis op maat uit voor jou! Contacteer je Joker-reiskantoor voor een persoonlijke offerte of spring even binnen!

Op roadtrip met een camper in de USA of Canada?

Kristien en Ludwig
Onze eerste campertrip was een droom die uitkwam. Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. De camper gaf ons de mogelijkheid om midden in de natuur te verblijven, omgeven door de meest adembenemende landschappen. Zoals die keer dat we kampeerden op Lone Rock Beach met onze voeten in het zand, aan ons kampvuur, onder miljoenen sterren... Of die ochtend in Monument Valley dat we maar uit onze camper moesten stappen om getuige te zijn van de meest fenomenale zonsopgang... En die warme avond in Valley of Fire toen een kleurrijke kolibrie ons kwam vergezellen voor het avondeten... Onvergetelijke momenten! En een levensles geleerd: "Wij zijn campermensen".
monument valley camper
Stijn Daniels over zijn roadtrip met de camper in Nieuw-Zeeland
Reizen met de camper, dat is de vrijheid om te stoppen en te overnachten waar je wenst. De ene keer op een luxecamping met alle voorzieningen, de andere keer vrij basic, maar wel in het midden van de natuur. Iedere dag een andere locatie zonder telkens je bagage te moeten pakken!
Nieuw-Zeeland