Overslaan en naar de inhoud gaan

Dromen moét, maar soms is het tijd voor een reality check: wat zal mijn droomreis kosten? We lichten hier graag even onze prijzen toe, wat precies inbegrepen is en wat je ervoor terugkrijgt. Natuurlijk zijn kortingen mooi meegenomen. Dan is vroeg boeken een gouden tip, en er zijn ook kinderkortingen.

Een realistische richtprijs

Op onze website niet enkel een flitsende vanaf-prijs, maar een realistische richtprijs van de te verwachten kostprijs voor jouw reisgezelschap in jouw reisperiode. Bij elke reis vind je een prijstabel met alle richtprijzen per persoon en per comfortniveau. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal medereizigers. In elk voorstel zijn hotels en plaatselijke taksen inbegrepen. Vliegtickets en huurwagens zijn niet opgenomen in de prijs, omdat deze zeer onderhevig zijn aan beschikbaarheid en prijsschommelingen. 

In de offerte die je online of in je reiskantoor kan aanvragen krijg je een gedetailleerd overzicht van alle kosten, dus ook van vliegtickets, huurwagen, optionele excursies en verzekeringen.

Contacteer je Joker-reiskantoor voor een persoonlijke offerte of spring even binnen >>

Je eigen Roadbook is inbegrepen

Trek je op roadtrip naar de USA of Canada, dan ontvang je een viertal weken voor vertrek jouw gepersonaliseerde Joker-Roadbook. Verheug je op zo’n 150 pagina’s puur leesplezier met: 

  • praktische info over je Roadtrip met huurwagen 
  • de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, incl. onze insider-tips 
  • alle info over je hotels 
  • vouchers voor activiteiten en toegangstickets die je vooraf reserveerde 
  • routevoorstellen

Kinderkortingen

Heel wat hotels bieden kortingen aan voor kinderen tot 12, 16 of zelfs 18 jaar, als ze vergezeld worden van min. 2 betalende volwassenen.

Inclusief service onderweg

Ook tijdens je Roadtrip blijven wij aan je denken. Zowel je Joker-reisexpert als onze lokale partners volgen de situatie ter plaatse op de voet. Zo staan we meteen voor je klaar als onverwachte omstandigheden je reis dreigen te beïnvloeden. Door je complete reis (vluchten, vervoer, hotels, excursies, verzekering, …) bij je Joker-reisexpert te boeken, geniet je van de beste bescherming en garantie.

Dries Notenboom, Southwest USA
“Leuk dat er ook tijdens de reis een oogje in het zeil werd gehouden. We misten onze vlucht en een hotel werd geannuleerd wegens bosbranden. Joker heeft dit goed opgelost voor ons.”

Hoe vroeger je boekt,  hoe meer voordelen!

  1. De goedkoopste vliegtickets en meest comfortabele vluchten. Vliegtickets zijn beschikbaar vanaf 11 maanden voor vertrek.
  2. Een ruime keuze aan huurwagens en  camper(van)s aan de beste prijs. Op campers zijn er kortingen tot 15% voor wie vroeg boekt.
  3. De beschikbaarheid van logies in populaire steden en speciale accommodaties is beperkt. Hoe vroeger je boekt, hoe meer keuze je hebt.

Wil je toch nog last minute boeken? Geen probleem! We zoeken graag voor je uit wat er nog allemaal mogelijk is

Combineer comfortniveaus zonder meerkost

Verander je iets aan het programma of combineer je hotels uit verschillende comfortniveaus, dan betaal je geen wijzigingskost. Een penthouse suite boeken in Las Vegas? Je betaalt alleen het prijsverschil met een standaardkamer!