Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizen met een camper of campervan: flexibeler wordt je roadtrip niet! Je reist op je eigen tempo, stopt waar en wanneer je wil, boekt zelf je kampeerplaatsen én kan je eigen potje koken. Hoeveel comfort je nodig hebt, dat kies je zelf. Een ruimere camper of een compacte campervan, dit is sowieso de ultieme vrijheid!

Kies voor een rondreis in Europa met vertrek vanuit België. Of combineer een camper(van) met een vliegreis: ook Canada, de Verenigde StatenAustraliëNieuw-Zeeland en nog zoveel meer bestemmingen dagen je uit voor de roadtrip van je leven...

 USA of Canada
(nu met korting!)
België of Europa Andere bestemmingen  Inspiratie nodig? 

1. Canada met de camper of USA met de camper of campervan

De prachtige nationale parken van de USA en Canada met hun schitterende natuur zijn droombestemmingen voor kampeerliefhebbers.

De brede wegen in Noord-Amerika lenen zich uitstekend voor een reis met de camper of campervan. Een roadtrip door de USA en Canada zal zowel beginners als ervaringsdeskundigen weten te bekoren. Met een uitgebreid netwerk van fantastische kampeerplekken, midden in de natuur, wordt elke nacht een bijzondere ervaring.

Interesse in een roadtrip met de camper(van) in de USA of camper in Canada? Pik je Roadtrips-brochure op in je Joker-reiskantoor of ontvang een digitale versie (downloadbare pdf) in je mailbox >>

2. Verken Europa met de camper of campervan vanuit België

Je pikt je camper of kampeerbusje op (verschillende locaties in België) en een paar minuten later ben je al on the road. Met naast je en op de achterbank alleen maar blije gezichten, die vol verwachting mee het avontuur tegemoet rijden. De eindbestemming? Die bepaal je helemaal zelf!

Europa is perfect voor een camperreis. Je vindt overal verschillende campings waar je een of meerdere nachten kan verblijven met kleine én grote campers. 

Hannelore Akkermans, medewerkster bij Joker en ViaVia Tourism Academy
Met een campervan heb je alle vrijheid op reis, maar toch heb je je kleine comfortabele 'huisje' altijd bij. Je kan op de mooiste plekken wakker worden en je op afgelegen plekjes helemaal alleen op de wereld wanen. Je leeft vooral buiten, je bent één met je omgeving.
Leen Leemans van Joker Wilrijk
Ik vind reizen met een camper super! Je zit midden in de natuur, kan onderweg je picknicktafel en stoelen uitklappen voor een lunch in the middle of nowhere. Er is enorm veel keuze aan campings: zeer basic tot luxe met veel faciliteiten. Je budget heb je zelf ook erg in de hand. Je kookt zelf, waardoor je enorm veel centjes bespaart.

3. Australië, Nieuw-Zeeland of iets anders in gedachten?

Ben je helemaal gewonnen voor het camper(van)-concept en wil je graag op die manier, in alle rust en vrijheid, jouw droombestemming verkennen? Kom dan gerust eens langs, bel of boek een afspraak bij een Joker-kantoor in je buurt. We reserveren regelmatig campers, campervans of kampeerbusjes op heel wat bestemmingen wereldwijd. Uiteraard kunnen we ook een complete camperreis inclusief camper, vliegtickets en kampeerplekken voor je samenstellen. 

4. Inspiratie nodig?

Sommige Roadtrips hebben we speciaal voor campers of campervans ontworpen. Verschillende Roadtrips met een huurwagen kan je ook met de camper of campervan doen. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden!

Misschien is dit ook interessant voor jou?

Empty