Overslaan en naar de inhoud gaan

Wanneer de avond over de hoofdstad neerdaalt, wordt elk van de monumenten en memorials prachtig belicht, waardoor ze nóg intrigerend worden en tegelijk een vereeuwigde rust uitstralen. 

 

Begeleide fietstocht: Monumenten bij maanlicht

Met aan je zijde de reflectie van het maanlicht in de uitgestrekte Reflecting Pools fiets jij langs de National Mall en de Tidal Basin op weg naar de verschillende monumenten en memorials, stuk voor stuk prachtig belicht. 

Praktisch 

  • Dagelijks
  • Vertrek om 18h30 (in de wintermaanden om 16u30)
  • Duur: 3 uur
  • Helm, slot en fietskaart inbegrepen
  • Begeleid en gegidst in het Engels

Prijs

  Volwassene  Kinderen t.e.m. 12 jaar 
Comfortfiets € 52 € 44
E-bike € 71 niet mogelijk

 

Liever een begeleide bustour by night? Kijk dan even bij onze Washington DC Citytour.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty