Overslaan en naar de inhoud gaan

Verken de highlights van Washington DC tijdens een volledig begeleide bustour. Kies voor een uitgebreide dagtour, een intrigerende African American History Tour, of een charmante avondtour wanneer alle monumenten prachtig belicht zijn. 

Dagtour

Deze tour biedt je de kans om op 4 uur vele highlights van Washington DC gezien te hebben. Je vertrekt van het US Naval Memorial en rijdt langs de National Archives naar het Capitool, je rijdt langs de vele Smithsonian musea en de National Mall, je stapt uit bij het Witte Huis, het World War I en World War II Memorial, het Martin Luther King, Jr. Memorial, het The Iwo Jima Memorial, het Lincoln Memorial, het Korean War Memorial en het Vietnam Veterans Memorial. 

Dagtour met Arlington Cemetery: optioneel kan je kiezen voor een aangepaste dagtour waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden van de dagtour combineert met een (self-guided) bezoek aan het Arlington Cemetery. 

Praktisch
  • Vertrek: 10u
  • Duur: 4 uur
  • Fooi voor gids niet inbegrepen

African American History and Culture Tour

Washington DC is vaak het epicentrum van het activisme rond burgerrechten en de Black Lives Matter-beweging in de USA. Je gids leidt je langs de meest notoire plaatsen en schetst een beeld van de stad vanuit het Afrikaans-Amerikaanse perspectief. Je stopt aan het Emancipation Statue in het Lincoln Park, het Witte Huis en het Black Lives Matter Plaza, het Lincoln Memorial (waar Martin Luther King stond toen hij het publiek opzweepte met zijn legendarische ‘I have a dream’-toespraak), Martin Luther King, Jr. Memorial, het Howard Theatre, het African American Civil War Memorial, enz. Je krijgt ook kaartjes voor het National Museum of African American History and Culture. Hier eindigt de tour, zodat u op uw gemak de boeiende artefacten en tentoonstellingen kunt verkennen.

Praktisch
  • Vertrek: 10u
  • Duur: 3,5 uur
  • Fooi voor gids niet inbegrepen

Avondtour: Monumenten bij Maanlicht

Als de nacht valt in Washington DC, worden alle beroemde monumenten prachtig verlicht, wat een glinsterende gloed over de stad werpt en glorieuze foto's biedt. Je start aan het US Naval Memorial, je stopt aan het Witte Huis en het Capitool, je rijdt langs de National Mall, je stapt uit aan het World War II Memorial, het Washington Monument, je mijmert aan de Tidal Basin aan het Thomas Jefferson Memorial, je bezoekt het Martin Luther King, Jr. Memorial, het Lincoln Memorial, het Korean War Memorial, het Vietnam Veterans Memorial en als afsluiter het US Marine Corp War (Iwo Jima) Memorial in Virginia.

Praktisch 
  • Vertrek: 19u30
  • Duur: 3 uur
  • Fooi voor gids niet inbegrepen
  • Ook mogelijk in glass top / open top bus, voor de beste zichten
 
Prijzen
  Volwassene Kind (3-12 jaar)
Dagtour € 65 € 51
Dagtour + Arlington € 103 € 94
African American History & Culture Tour € 84 € 74
Avondtour: Monumenten bij Maanlicht (gewone bus) € 55 € 46
Avondtour: Monumenten bij Maanlicht (glass top of open top bus) € 89 € 89

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty