Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij de filmpjes die onze reizigers afgelopen jaar maakten kan je helemaal wegdromen. Als we je er enkelen mogen aanraden laat het dan deze aftermovies en Reels/Tiktoks zijn. Want deze toppers wonnen onze Joker Filmpjeswedstrijd 2023. Kan je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan meer video's gemaakt door onze reizigers op Youtube

De beste Aftermovies

1. Indonesië - Lore Heyvaert

Duik in de betoverende schoonheid van Indonesië dankzij deze levendige aftermovie van Lore! Deze jongerenreis is enorm populair en verschillende afreizen zijn al volzet. Wees er dus snel bij als je nog mee wilt!

Lore wint met haar aftermovie een Joker-reiswaardebon van €450. Proficiat!

2. Costa Rica en Panama - Laura Van den Broeck

Stap binnen in het weelderige paradijs van Costa Rica en Panama met deze vrolijke aftermovie! Laat je betoveren door de indrukwekkende natuur, mooie dieren en de bruisende activiteiten.

Met deze sfeervolle aftermovie wint Laura een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets, proficiat!  

Ga mee naar Costa Rica en Panama:

3. Kirgizië/Kyrgyzstan - Tom Verheyen

Deze aftermovie neemt je mee op een visuele ontdekkingsreis, een epische trektocht vol ongerepte natuur en mooie ontmoetingen. Kirgizië zal je hart veroveren, maar deze Joker Expeditie is enkel voor echte doorzetters!

Met deze aftermovie wint Tom een verrassingspakket met handige reisgadgets, proficiat!

Ook mee naar Kirgizie?

De beste TikToks & Reels

1. Schotland - Laura Claesen

Groene, heuvelachtige landschappen, verdwaalde schapen en betoverende mist, jawel we bevinden ons in Schotland. Bedankt voor de mooie reel Laura!

Laura wint een Joker-reiswaardebon van €150! Proficiat!

Boek jouw groepsreis naar Schotland (alle leeftijden)! 

2. India - Chadia Guarti

De rust die we konden vinden in Schotland, staat in groot contrast met deze levendige reel in India! Chadia staat hiermee op plaats twee en krijgt een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat!

Bekijk onze groepsreizen naar India.

3. Zuid-Afrika - Manou Vulsteke

Manou ging met haar gezin op rondreis door Zuid-Afrika. Wat de mooiste plekjes zijn dat weet Manou nu als de beste. Ze wint met deze TikTok een verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat!

Ook met je eigen gezelschap naar Zuid-Afrika? Bekijk ons aanbod.

Misschien is dit ook interessant voor jou?