Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de winnaars van de fotowedstrijd 2023! Het publiek en de jury kozen elk hun favorieten uit de fotoselectie. Hieronder kan je de 6 mooiste beelden ontdekken. Wie weet staat jouw volgende reisbestemming ertussen. Proficiat aan de winnaars en bedankt aan iedereen die foto's instuurde, we hebben echt genoten van al jullie mooie beelden.

Publieksprijs 1ste plaats: Hanne Vermeulen - Indonesië

Hanne ging op reis naar Indonesië en maakte deze prachtige foto van de zonsopgang bij de Bromo-vulkaan in Java. Zij wint een reiswaardebon t.w.v. €350, proficiat!

Publieksprijs 2de plaats: Bram Corijn - Zambia

Bram ging als reisbegeleider naar Zambia en maakte een waanzinnige foto van de Magische Victoria Falls bij zonsondergang. Hij komt daarbij op plaats 2 en wint een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat!

Publieksprijs 3de plaats: Yasmina Vansimpsen - Noorwegen

Met deze prachtige groepsfoto uit Noorwegen komt Yasmina op plaats 3 terecht. Zij trok dit beeld op de Trolltunga net voor ze gingen wildkamperen. Yasmina wint een verrassingspakket met handige reisgadgets. Proficiat!

1ste prijs van de Jury: Fien Caelen - Thailand

Fien ging op groepsreis naar Thailand en maakte dit mooie portret van hun gids tijdens de trekking in Chiang Mai. Hij blaast bellen uit een blad. Zij wint de fotowedstrijd van de jury en krijgt een reiswaardebon t.w.v. €350, proficiat!

2de prijs van de Jury: Gert Verschaeren - Noorwegen

Gert maakte een individuele rondreis door Noorwegen. Hij trok op het juiste moment dit prachtig beeld van een arend die een vis vangt. Proficiat Gert, jij wint een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets!

3de prijs van de Jury: Bram Govaerts - Tanzania

Bram ging op groepsreis naar Tanzania en legde de vissers vast op het strand van Bagamoyo bij zonsopgang. Met dit verbluffende beeld wint Bram een verrassingspakket met handige reisgadgets!

Misschien is dit ook interessant voor jou?