Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijk je uit naar iets helemaal anders, een reiservaring zo intens dat je over een “before” en “after” kan spreken? Dan laten we graag deze 5 speciale jongerenreizen van Joker Go-26 op je #bucketlist2018 los.

Bij wijze van test, want er zijn bij Joker in totaal 43 avontuurlijke groepsreizen voor jongeren van 18 tot 26 jaar. Maar eerst dus deze 5 eyecatchers:

1.     California, een Amerikaanse droom(reis)

Stel je voor dat jij in wereldvermaarde steden als San Francisco, Los Angeles (ja hoor, incl. Venice Beach) en San Diego rondloopt. Dat je met je eigen ogen ziet wat je in films, boeken en songs opving. En dat je tussendoor met dagtochten en watersporten het effect van een verhoogde dosis fastfood binnen de perken houdt. Om dan de tijd te nemen om Yosemite N.P. op een alternatieve manier te ontdekken met wandel- en fietstochten en een duik bij de watervallen. Dat zou best wel een American Dream kunnen zijn.

2.     Reis naar verleden en toekomst: China

China is alomtegenwoordig en here to stay. Reden genoeg dus om eens echt kennis te maken met hun eeuwenoude (massa)cultuur. Start in het eeuwenoude Beijing, met een bezoek aan de Verboden Stad, een fietstocht door de geuren en kleuren van de typische volkswijken en verken op enkele uren rijden een ongerept stukje Chinese Muur. Verwonder je over het terracottaleger van Xi’an, observeer reuzenpanda’s in Chengdu, wandel tussen de rijstvelden en vaar langs imposante karstgebergtes. Eindig in Hongkong, een metropool waar eigenlijk niets ooit eindigt…

3.     Island hopping in Europa: de Griekse Cycladen

4 eilanden, mooi weer, lekkere keuken, gastvrije Grieken. Maak dagtochten langs oude ezelspaden, bergdorpjes en eucalyptusbomen en neem af en toe een frisse duik in de zee. Ga zeilen rond Naxos en prijs je gelukkig als de avondzon de blauwe koepels van Santorini van een warme gloed voorziet.

4.     Feel good roadtrip op Cuba

Gelukkig klopt het clichébeeld van Cuba: salsa en bachata dansen met de locals, van een mojito of cuba libre nippen, hartelijke mensen, Caraïbische stranden en een stralende zon. Cuba is evenzeer revolutie en daarom volgen we tijdens een 3-daagse trekking– letterlijk – de voetsporen van Fidel Castro in de Sierra Maestra. Natuurlijk houden we op deze jongerenreis ook halt in het Santa Clara van El Ché. Met de koloniale architectuur van Trinidad en La Havana en dat tikje vergane glorie heb je het ideale decor voor vintage vakantiefoto’s.

5.     Roadtrip door 3 Afrikaanse landen

Op safari in verschillende parken en dat per jeep, te voet en met de fiets, maar ook veel couleur locale, plaatselijke marktjes, chimpansees in het wild, ... Tijdens de reis doorheen Tanzania, Oeganda en Kenia ontdekken we drie landen die erg verschillend zijn qua cultuur. Een boeiende reis!

Nog meer jongerenreizen in kleine groep

Wordt het al moeilijk een keuze te maken tussen deze 5 groepsreizen, dan maken we het graag nog erger: bekijk het volledige aanbod jongerenreizen van Joker Go-26.

Misschien is dit ook interessant voor jou?