Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze 8-daagse reis verken je de stad Napels en de nabijgelegen site van Pompeii.  Ook een bezoek aan de Vesuvius mag zeker niet ontbreken.  Vervolgens reis je door naar de Amalfikust.  Eén van de meest bijzondere kustlijnen van Europa met kleurrijke dorpjes gebouwd op steile hellingen langs een kronkelige kustweg.

 

Voor dit programma werken we samen met een gespecialiseerde partner (IM).

 

De hoogtepunten van deze reis

Pompeii - Imagine

Slenter door Pompeii en laat de geschiedenis herleven

Pad der Goden - Bart Baetens

Il Sentiero degli Dei – het pad van de goden: de mooiste wandeling aan de Amalfikust

Capri - Imagine

Ontdek Capri vanaf het water en vaar langs de grillige kustlijn

Programma

Programma

A Dag 1
Napels

Vlucht naar Napels en ophalen van uw huurwagen. Vertrek naar uw hotel in het centrum van Napels, de hoofdstad van Campanië en de bakermat van de pizza. 

B Dag 2
Vesuvius & Pompeï

Een daguitstap naar Vesuvius en Pompeï behoort tot één van de hoogtepunten van uw reis. De Vesuvius is de enige nog actieve vulkaan op het Europese vasteland. Zowel een wandeling naar de krater als een bezoek aan het observatorium lonen de moeite. Keer terug in de tijd tijdens een bezoek aan Pompeï en/of Herculaneum. Beide steden werden in 79 voor Christus bedolven onder de assen van de Vesuvius en zijn zeer goed bewaard gebleven.

C Dag 3
Napels – Sorrento
50 km

Rijdt in zuidelijke richting naar de populaire badplaats Sorrento.  Je verblijft er 3 nachten.

D Dag 4-5
Sorrento & Capri

Geniet van de faciliteiten van je hotel of ga wandelen langs de vele oude voet- en ezelpaden op het schiereiland Sorrento. Je kan ook de ferry nemen naar het prachtige eiland Capri (± 30min) voor een daguitstap.

E Dag 6
Sorrento - Amalfikust
130 km

Zet je reis verder in zuidelijke richting naar de Amalfikust.

F Dag 7
Amalfikust

De indrukwekkende Amalfikust is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen. Breng een bezoek aan de gekleurde huizen van Positano, de kathedraal van Amalfi of de gezellige straten van Ravello.

Of wandel op het "Pad van de Goden".  Het wandelpad begint in Bomerano en leidt je naar Positano (totale afstand ong. 10km, 3 à 4 uur staptijd).  Onderweg wandel je langs wijnranken,  olijfbomen en krijg je regelmatig spectaculaire uitzichten.

 

G Dag 8
Amalfikust - Napels
80 km

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". Voor meer info kan je steeds terecht bij je Joker-reisexpert. Getoonde hotelfoto’s zijn louter ter illustratie. In een persoonlijke offerte stellen we voor de meeste reizen per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Voor vliegbestemmingen: internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze een kamer delen met minstens 2 volwassenen en als deze kamer beschikt over voldoende bedden. Reis je met meer dan twee kinderen, dan berekenen we de kostprijs in een offerte op maat.

Inbegrepen in de basisprijs

 • 7 overnachtingen in een standaard kamer met ontbijt:
  - 2n Hotel Palazzo Caracciolo 4*, Napels
  - 3n Hotel Antiche Mura 4*, Sorrento
  - 2n Hotel Pietra di Luna 4*, Maiori

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Huurwagen
 • Overige maaltijden
 • Reis- en/of annulatieverzekering

Promo

Vroegboekvoordeel: Je krijgt een kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude als je een individuele reis van Joker of Anders Reizen boekt 6 maanden voor afreis. De minimumwaarde van je dossier bedraagt €3.000 excl. vervoer heen en terug. Bekijk de voorwaarden

Ook voor gezinnen?

Wil je deze reis samen met je gezin doen? De meeste programma’s kunnen we aanpassen voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Vraag een offerte aan speciaal voor jouw gezin en laat ons een gezinsreis uitstippelen waar jullie met z’n allen enórm naar zullen uitkijken!

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Reistips

Andere individuele reizen die je kunnen interesseren