Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker hebben we een uitgebreid aanbod aan Tanzania-reizen die je met je eigen gezelschap kan doen. De meeste van deze reizen eindigen met een heerlijk strandverblijf op het tropische Zanzibar. Qua bounty gehalte, behoren de stranden van Zanzibar tot de wereldtop. Maar weet dat het eiland nog véél meer te bieden heeft! Daarom hebben onze experts een hele waaier aan activiteiten en excursies geselecteerd om je verblijf op Zanzibar nog meer kleur te geven. 

Te voet of per fiets de geuren en kleuren van dit tropische kruideneiland ontdekken? Met een snorkel de fascinerende onderwaterwereld bewonderen? Stand-Up-Peddling in de mangroves? Wat ons betreft allemaal must-do's als je in Zanzibar bent! Je boekt deze excursies samen bij je individuele reis. Door onze lokale partners zorgvuldig te selecteren, staan we garant voor kwalitatieve activiteiten die ook de juiste impact hebben op de lokale bevolking. Een ander voordeel: je hoeft ter plaatse niets meer te regelen of te onderhandelen en je bent zeker van je plaats.

Niet te missen activiteiten op Zanzibar

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty