Overslaan en naar de inhoud gaan

Proef, ruik en geniet van de lekkerste kruiden en fruit van Zanzibar

Zanzibar wordt ook wel het ‘kruideneiland’ genoemd en staat al eeuwen gekend voor de handel in kruiden, medicinale planten en tropisch fruit. Laat je leiden door je zintuigen tijdens deze ‘spice tour’, dé perfecte manier om het platteland rondom Stone Town te ontdekken. Onderweg ontdek je ook verschillende tropische planten zoals onder andere de Henna bush, ylang-ylang, cocoa, cassava en de gekende koffie van Zanzibar.

Begin alvast te watertanden bij het zicht op al het tropisch fruit dat Zanzibar te bieden heeft: je herkent zeker en vast de ananassen, groene kokosnoot en bananen maar er is ook heel wat minder gekend fruit zoals Jackfruit, durian, matufaa, rambutan, sterfruit,…

De wandeling eindigt met een typische Swahili maaltijd, klaargemaakt door een lokale boer.

 

Praktisch

  • Vertrek om 9u30
  • Duur: halve dag

 

Tip

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zanzibar'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!