Overslaan en naar de inhoud gaan

Sundowner & Traditional Rooftop Dinner at Emerson on Hurumzi

Geniet van een gastronomische avond in het ‘Emerson on Hurumzi’ rooftop restaurant. Start je avond met een verfrissende aperitief, cocktail of mocktail. Vervolgens wordt de eerste gang geserveerd terwijl u geniet van traditionele taarab muziek van de muzikanten van de Dhow Countries Muziekacademie. Het driegangen menu eindigt met een dessert en de typische Zanzibari gemberthee ‘Tangawizi’. Je kan kiezen om deze avond volledig in Swahili style te beleven en dus op het tapijt op kussens aan een lage tafel te dineren, of om te dineren aan een gewone tafel met stoelen.

 

Praktisch

  • Van 18u tot +/- 21u à 21u30.
  • Speciale dieetvoorkeuren dienen op voorhand doorgegeven te worden.
  • Neem zeker iets warm (sjaal, trui,..) mee, het kan ’s avonds soms wat fris worden in het rooftop restaurant.

 

Wat is er inbegrepen in deze avond?

  • Driegangen menu
  • Water tijdens de maaltijd (andere dranken optioneel)
  • Traditionele Taarab muziek door muzikanten van de Dhow Countries muziekacademie.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zanzibar'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!