Overslaan en naar de inhoud gaan

De Swahili keuken: de kneepjes van het vak

Kies voor een authentieke ervaring tijdens deze Swahili kookworkshop. De Swahili keuken is een fascinerende (en lekkere) mix van Indische, Arabische, Afrikaanse en Europese invloeden. Naast het bereiden van een overheerlijke maaltijd leer je ook bij over de exotische kruiden waar Zanzibar voor gekend staat.  Er is geen betere manier om een lokale cultuur te leren kennen dan door het inkopen van de juiste ingrediënten op de lokale markt en het leren bereiden van een traditionele maaltijd. Je kan zelf kiezen welke gerechten je wilt koken, gaande van lekkere chapatti tot een heerlijke kokoscurry, pilau rijst, etc.

Breng de smaak van Zanzibar mee naar huis en verbaas je familie en vrienden met deze lokale gerechten!

 

Praktisch:

  • Begin om 10u.
  • De workshop duurt gemiddeld 2 à 3 uur. Hierna kan je genieten van je zelfgemaakte Swahili lunch op het dakterras.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zanzibar'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!