Overslaan en naar de inhoud gaan

Harlem Gospel Tour (woensdag en zondag)

Swing mee op de opzwepende muziek van een live Gospelviering in Harlem (zelf een Gospel-kerkje binnenstappen als toerist is not-done). Ontdek Harlem tijdens een tour langs de vele brownstone huizen, het wereldbekende Apollo Theater, Columbia University en andere plaatsen die hier een grote culturele rijkdom vormen. De Gospel-diensten gaan enkel door op woensdag en zondag. 

 

Details

  • Enkel mogelijk op woensdag of zondag!
  • Vertrekuur 09u00
  • Vertrekplaats: Midtown Manhattan
  • Begeleid in het Engels 
  • Duur: +/- 4 uur 
  • Juiste kleding is vereist om de kerkdienst bij te wonen, korte broeken, tankshirts en flip-flops worden niet geaccepteerd

 

Prijs

Volwassene Kind (0 - 11 jaar)
€ 80 - € 89 € 65 - € 74

* prijs afhankelijk van seizoen

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New York City' of 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty