Overslaan en naar de inhoud gaan

Miljoenen bezoekers komen elk jaar naar New York om de bruisende energie de stad te ervaren. Hoewel er een miljoen dingen te doen zijn, is geen bezoek compleet zonder een echte Broadway-show te zien.

Broadway heeft een ruim aanbod aan topkwaliteit:

 

Prijzen zijn afhankelijk van de periode en de zitplaatsen. Vraag ernaar bij je reisagent!

Klassiekers

De klassiekers zijn musicals die al erg lang lopen op Broadway of vroeger heel populair waren en nu opnieuw gespeeld worden.

The Phantom of the Opera

De musical die het meeste gespeeld werd op Broadway. Het gaat over een mislukte componist die rondspookt in het operagebouw van Parijs en Christine, prachtige jonge sopraan-ster in spe.

Chicago

De musical voor de jazz liefhebber. Een satirisch spel uit de jaren 1920 over corruptie in de gevangenis en beroemde criminelen.

en nog vele andere toppers!

Musicals

Naast de klassiekers en de kindvriendelijke shows bestaan er nog vele andere hoogstaande muzikale vertoningen op Broadway. Enkele van de toppers:

Moulin Rouge

Een wereld van romantiek, van oogverblindende overdaad, van glitter en glorie en van opwindende betovering.

Dear Evan Hansen

Een hedendaags spel over het leven en hoe we het leven, over een jongeman met een sociale stoornis, die snakt naar het maken van vriendschap.

en nog vele andere toppers als Mrs. Doubtfire, Mean Girls, Come from Away, Tina Turner, The Book of Mormon, Hadestown, Jagged Little Pill, enz. 

Kindvriendelijke shows

Musicals die kinderen en volwassenen kunnen bekoren. 

Wicked

Ontdek wat er gebeurt in het land van Oz... maar dan anders. Het groene personage wordt gespeeld door actrice Idina Menzel (bij kinderen bekend als de stem van Elsa uit Frozen).

The Lion King

Het bekende verhaal naar de film, waarbij de dieren op een creatieve manier op de scène worden gezet. 

en nog vele andere als Aladdin, Stomp, enz.

Theaterstukken

Geen musical liefhebber? Het On-Broadway (grotere zalen) en Off-Broadway (kleinere zalen) aanbod vertoont ook verschillende hoogstaande theaterstukken en spektakels.

Blue Man Group

Een ongelooflijk vermakelijk spektakel met hightech podiumeffecten, old-style komedie en zelfs een beetje circusachtige mime en clownerie. Dit spektakel is off-broadway.

The Play That Goes Wrong

Een komisch moordmysterie waar letterlijk alles mis gaat, uiteenvallende sets, gevechten binnen de cast, technische storingen, enz. Dit stuk is off-broadway.

en nog vele andere toppers!

 

  

Excursie boeken?

Deze excursie kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in New York City' of 'Excursies en activiteiten in Oost-USA'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met één van de volgende reizen

Empty