Overslaan en naar de inhoud gaan

Ziptrek 5 Lines Tour

In het Tremblant Adventure Centre wordt je voorzien van een helm, een stevig harnas en een katrol. Je avontuur begint echt wanneer je helemaal uitgedost samen met je gidsen de kabelbaan naar de top van Mont Tremblant neemt. Eens boven zal je, bungelend aan de ziplines, kunnen genieten van de schitterende uitzichten over het stadje en het nabijgelegen nationale park. 5 ziplines, varierend in lengte van enkele honderden meters tot langer dan 1km volgen elkaar op. Tussenin strek je de benen op korte wandelingen tussen de uitkijktorens. 

Beniewd hoe dat gaat, zo'n zipline? Lees hier de zipline-ervaring van Joker-collega Marit!

 

Praktisch

  • Duur: 3 uur
  • Dagelijks mogelijk van 20 mei tot 9 oktober
  • Vertrek om 09:25, 11:25, 13:25 of 15:25.
  • Vanaf 7 jaar
  • Minimum gewicht 34kg (solo), maximum gewicht 125kg. Deelnemers die minder dan 34kg wegen kunnen in tandem ziplinen met een van de gidsen. 

Voorkeur voor vertrekuur en gewichten van alle deelnemers door te geven op moment van reservatie. 

 

Prijs

Volwassene Kind (7-12 jaar)
€135 €106

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!