Overslaan en naar de inhoud gaan

Sandboarden in de buurt van Kaapstad

Nood aan een adrenaline kick? Dan is sandboarden wel iets voor jou. Het enige dat je nodig hebt, is een positieve houding, een scheutje zonnebrandcrème, een paar basisinstructies en natuurlijk een sandboard. In een mum van tijd surf je over een zandduin. Iedereen kan genieten van sandboarden zolang je redelijk fit bent. Met onze 4x4 brengen wij je tot bij de duinen. Geen ervaring vereist. Vanaf de leeftijd van 9 jaar mag je al sandboarden.

Praktisch:

  • Start om 10u00
  • Totale duur: 4 uur

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!