Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Joker hebben we een uitgebreid aanbod aan Zuid-Afrika-reizen die je met je eigen gezelschap kan doen. Al deze reizen zijn zorgvuldig door onze experts samengesteld en je kan ze aanvullen met excursies.

Walvissen spotten? Met de boot naar Robben Island? Paragliden van Tafelberg in Kaapstad of een fietstocht door de wijngaarden van Stellenbosch? Wat ons betreft allemaal must-do's als je in Zuid-Afrika bent! Je boekt deze activiteiten samen bij je individuele reis. Je doet dit best ruime tijd op voorhand. Dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Niet te missen in Zuid-Afrika

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele reizen stellen we optionele excursies voor. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Je reis is al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty