Overslaan en naar de inhoud gaan

Boottocht naar het legendarische Robben Island

Vanaf Nelson Mandela Gateway vertrek je met de ferry richting Robben Island. Je stapt uit bij Murray’s Bay Harbor aan de oostkust van het eiland en maakt een korte wandeling naar bussen die je naar alle historische bezienswaardigheden op het eiland brengen. Op weg naar de bussen passeer je gebouwen en een hoge muur gebouwd door gevangenen in de jaren ‘60. Je gids wacht je op voor een uitvoerige rondleiding op het eiland. De tour eindigt met een bezoek aan de cel van Nelson Mandela.

Praktisch:

  • Start om 9u, 11u, 13u of 15u
  • Totale duur: 3.5 uur

Tip:

  • De 'boarding gate' sluit 10 minuten voor vertrek, je komt dus best +- 30min vroeger dan het voorzien vertrekuur. 

 

 

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!