Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons kantoor

In onze Joker-reiskantoren zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget passen en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Van een goedgeprijsd vliegticket tot een volledige rondreis op maat: we helpen je graag op weg, of je nu alleen, met 2, het gezin of een groep reist. Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou. Via mail, telefoon of gezellig bij ons op kantoor!

 

Waarvoor kan je in het reisbureau van Brussel terecht?

  • Goedkope vliegtickets

  • Avontuurlijke groepsreizen

  • Individuele rondreizen

  • Huurwagens en hotels

  • Familiereizen

  • Trekkings, safari's, sneeuwreizen, fietsreizen, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen

  • À la carte reizen

  • Citytrips en stadstours

Sofie Decuypere
Wij hebben een schitterende vakantie achter de rug. Wij waren dolenthousiast over de fantastisch, gevarieerde planning en het vlotte verloop hiervan! Voor een volgende vakantie zullen jullie zeker en vast opnieuw van ons horen!
Hanne en Thomas
Dit was onze beste reis ooit! Wij willen jullie dan ook graag bedanken om zo'n fantastische reis samen te stellen. Het programma overtrof zelfs vaak onze verwachtingen. Wij gaan in de toekomst zeker terug aan jullie denken bij een volgende verre reis.
Catherine Gaspard
The staff in the Brussels office went to incredible lengths to help me resolve the tech blip that was putting my holiday in jeopardy. I can't thank them enough. Amazing customer service. Thank you!

Maak een afspraak bij Joker Brussel

Hoe meer info, hoe gerichter we kunnen helpen. Handig om weten: eventuele bestemming, aantal volwassenen/kinderen, reisperiode, reisformule, wat zeker niet mag ontbreken op reis, je budget…
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijk reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.

Cathy Samson
Wij zijn nog altijd aan het nagenieten van deze prachtige reis. Het was super!
Jullie logboek/reisbeschrijving was heel duidelijk. De hotelreservaties waren perfect geregeld. Oost Canada hebben we met jullie programma op een zeer goede manier leren kennen.
Bastian Depre
Mijn vakantie is heel vlot verlopen en ik heb er prachtige herinneringen aan overgehouden!
Ik kan dan ook zeker spreken van een uitstekende service van jullie!