Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons kantoor

In onze Joker-reiskantoren zijn je reisplannen in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou past en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Een rondreis met z'n twee of met je gezin? We helpen je graag op weg, Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou!  Bij een vraag over een Joker-groepsreis contacteer je best het Reservatieteam Joker-groepsreizen.

Waarvoor kan je in het reisbureau van Leuven terecht?

Maak een afspraak bij Joker Leuven

Via onderstaand formulier kan je een afspraak maken om nieuwe reisplannen te bespreken. Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor of via videogesprek. 

Voor andere vragen kan je ons ook nog steeds via e-mail en telefoon bereiken. 

Welke reisplannen wil je bespreken? verplicht
Waar gaat je reis naar toe?
Van wanneer tot wanneer wil je op reis?
Hoeveel kinderen gaan op mee op reis en van welke leeftijd?
Wat is het totale reisbudget voor heel je reisgezelschap, persoonlijke uitgaven en maaltijden niet inbegrepen?
Hoe meer info, hoe gerichter we je kunnen helpen.
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijk reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.

Dirk Depauw
Super service. Tineke voelde helemaal aan wat onze vraag was en ging pro-actief op zoek naar een goed voorstel. Ze kon ons een heel scherpe prijs voor vliegtickets voorstellen, een prijs die we zelf niet online zouden gevonden hebben. Hier zien ze ons zeker terug. Bedankt!