Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarvoor kan je in het reisbureau van Antwerpen - Wilrijk terecht?

  • Goedkope vliegtickets

  • Avontuurlijke groepsreizen

  • Individuele rondreizen

  • Huurwagens en hotels

  • Familiereizen

  • Trekkings, safari's, sneeuwreizen, fietsreizen, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen

  • À la carte reizen

  • Citytrips en stadstours

 

In ons Joker-reiskantoor zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget past en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Een groepsreis, een voordelig vliegticket of een volledige rondreis met twee, vrienden of het gezin?  We helpen je graag op weg!  Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou. Via mail, telefoon of gezellig bij ons op kantoor! 

Maak een afspraak bij Joker Wilrijk-Antwerpen

Hoe meer info, hoe gerichter we kunnen helpen. Handig om weten: eventuele bestemming, aantal volwassenen/kinderen, reisperiode, reisformule, wat zeker niet mag ontbreken op reis, je budget…
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht
Alex
Wij willen het hele team nogmaals bedanken voor de goede voorbereiding en nazorg van onze reis.
De timing/planning van de rondreis was ideaal. Alle hotels waren prijs/kwaliteit dik in orde en de ligging telkens perfect.
Wij hebben er werkelijk van genoten !
Loreine
Mijn reis naar Australië was mijn eerste reis helemaal in mijn eentje en ik was er wel wat bang voor. Maar Joker Wilrijk heeft mij fantastisch geholpen om alles te plannen en door de gedetailleerde uitleg die ik gekregen heb, voelde ik me veel meer op mijn gemak toen ik vertrok. Daarom wil ik hen toch eens speciaal bedanken .

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijk reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.