Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarvoor kan je in het reisbureau van Antwerpen - Wilrijk terecht?

 • Goedkope vliegtickets (wist je trouwens waarom je de prijs die je zelf vond best laat dubbelchecken in je Joker-reiskantoor?)

 • Avontuurlijke groepsreizen voor alle leeftijden

 • Individuele rondreizen

 • Een auto huren

 • Gezinsvakanties

 • Huwelijksreis

 • Vakanties op maat

 • Wereldreis

 • Fly & drive

 • Camperreizen en roadtrips met de campervan

 • Trekkings, safari's, sneeuwreizen, fietsvakanties, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen

 • Citytrips en hotels

 

In onze Joker-reiskantoren zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget past en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Een groepsreis, een goedkoop vliegtuigticket of een (begeleide) rondreis op maat? We helpen je graag op weg, of je nu alleen, met 2, het gezin of een groep reist. Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou, gratis! Via mail, telefoon of - op afspraak - via een videogesprek. Kom je toch liever langs op kantoor, maak dan zeker op voorhand een afspraak.

Alex
Wij willen het hele team nogmaals bedanken voor de goede voorbereiding en nazorg van onze reis.
De timing/planning van de rondreis was ideaal. Alle hotels waren prijs/kwaliteit dik in orde en de ligging telkens perfect.
Wij hebben er werkelijk van genoten !
Loreine
Mijn reis naar Australië was mijn eerste reis helemaal in mijn eentje en ik was er wel wat bang voor. Maar Joker Wilrijk heeft mij fantastisch geholpen om alles te plannen en door de gedetailleerde uitleg die ik gekregen heb, voelde ik me veel meer op mijn gemak toen ik vertrok. Daarom wil ik hen toch eens speciaal bedanken .

Maak een afspraak bij Joker Wilrijk

Via onderstaand formulier kan je een afspraak maken om nieuwe reisplannen te bespreken. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen doen we dit bij voorkeur in het kantoor zelf. Digitaal kan ook, via videogesprek. Wees gerust: we leggen je op voorhand uit hoe het videogesprek in zijn werk gaat!

Voor andere vragen kan je ons ook nog steeds via e-mail en telefoon bereiken. 

Welke reisplannen wil je bespreken? verplicht
Waar gaat je reis naar toe?
Van wanneer tot wanneer wil je op reis?
Hoeveel kinderen gaan op mee op reis en van welke leeftijd?
Wat is het totale reisbudget voor heel je reisgezelschap, persoonlijke uitgaven en maaltijden niet inbegrepen?
Hoe meer info, hoe gerichter we je kunnen helpen.
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijk reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.