Overslaan en naar de inhoud gaan

Of toch lang niet altijd.

Zeker niet als je recht hebt op een speciale korting. Of wanneer je je vlucht samen boekt met een rondreis, huurwagen, camper(van) of hotel. In die gevallen vind je de beste vliegtickets offline, in een reiskantoor van Joker.

Hier lees je 5 redenen waarom je zelf de beste vliegtickets niet online vindt, en het de moeite loont om via Joker te boeken.

1. Speciale kortingen staan sowieso niet online

Naast de online-tarieven zijn er een heleboel andere kortingen waarop je recht kan hebben als je in een Joker-reiskantoor boekt:

  • Pakkettarieven: betere voorwaarden wanneer je een vlucht en hotel, huurwagen, camper(van) of rondreis samen boekt
  • Korting als je 25 bent of jonger (soms zelfs 30 of jonger)
  • Korting voor reizigers met een andere nationaliteit dan de Belgische (of een dubbele), wanneer ze naar het land van herkomst reizen
  • Sommige vliegmaatschappijen geven kortingen bij huwelijksreizen

2. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring met vliegtickets

Enkel op zoek naar een vlucht? Dan vind je de beste vliegtickets het snelst via ons online reservatiesysteem. Dankzij onderhandelingen met luchtvaartmaatschappijen kunnen we je elke week opnieuw straffe vluchtpromoties aanbieden.

Vind je een beter voorstel op een ander vluchtenplatform? Laat de vliegtickets vergelijken door je Joker-reisexpert. Misschien vertrekken goedkope vluchten wel eerder vanuit Düsseldorf of Parijs? Of is het goedkoper én praktischer om via een andere luchthaven terug te vliegen?

3. We hebben een slimme inkijk in de reservatiesystemen van vliegmaatschappijen

Bij Joker hebben we rechtstreeks toegang tot de reservatiesystemen van luchtvaartmaatschappijen. Daardoor weten we welke boekingsklasses (tarieven) al wel of nog niet beschikbaar zijn. Maken luchtvaartmaatschappijen de laagste boekingsklasse beschikbaar, dan kan je aan de laagste prijs boeken. Daarom onderhandelen we ook voortdurend om voor onze klanten de goedkoopste boekingsklasses wél beschikbaar te maken. Dat lukt aardig!

4. Beslis rustig dankzij een gratis optie

Op sommige vluchten kunnen we een gratis, vrijblijvende optie nemen. Soms kort (1 of 2 dagen), soms meerdere weken. Vraag de mogelijkheden na voor jouw vlucht!

5. Persoonlijke hulp als er iets misloopt

Als er iets misloopt, dan beantwoorden wij onze telefoon of inbox en nemen wij jouw situatie ter harte. Geen anonieme callcenters dus.

Bij tegenslag ben je trouwens ook 100% gedekt door het Garantiefonds Reizen wanneer je je reis (vlucht + hotel/huurwagen/rondreis/groepsreis/camper...) boekt bij een Joker-reiskantoor.

Conclusie

Gebruik gerust onze ervaring om goedkoop te vliegen: ze is tijd en geld waard, en toch gratis.