Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom je de beste vliegtickets wel in een Joker-reiskantoor vindt

Iedereen zoekt wel eens online naar het goedkoopste vliegticket voor z'n reis naar verre oorden. Helaas vind je die goedkope vliegtickets voor verre reizen meestal niet online. Waar dan wel? Offline, in een reisbureau van Joker. Ook als je online al een interessante aanbieding zag, loont het om deze te laten dubbelchecken in onze reiskantoren, en wel om deze 5 redenen.

1. Speciale kortingen staan sowieso niet online

Naast de online-tarieven, zijn er een heleboel andere kortingen waarop je recht kan hebben als je in een Joker-reiskantoor boekt:

  • Pakkettarieven: goedkopere vliegtickets wanneer je een vlucht en hotel of huurwagen samen boekt
  • Korting als je 25 bent of jonger (soms zelfs 30 of jonger)
  • Korting voor reizigers met een andere nationaliteit dan de Belgische (of een dubbele), wanneer ze naar het land van herkomst reizen
  • Sommige vliegmaatschappijen geven kortingen bij huwelijksreizen
  • Enz.

2. We checken gratis je reis-en vliegroute op efficiëntie

De meest efficiënte reis-en vliegroute vinden, dat scheelt héél wat op je reisbudget én je reistijd. Misschien vertrekken goedkope vluchten eerder vanuit Düsseldorf of Parijs? Of is het goedkoper én praktischer om via een andere luchthaven terug te vliegen? 

3. We hebben een slimme inkijk in de reservatiesystemen van vliegmaatschappijen

Vliegticketprijzen kunnen grillig zijn als je zelf probeert online een vlucht te boeken. Maar bij Joker hebben we rechtstreeks toegang tot de reservatiesystemen van luchtvaartmaatschappijen. Daardoor weten we welke boekingsklasses (tarieven) al wel of nog niet beschikbaar zijn. Maken luchtvaartmaatschappijen de laagste boekingsklasse beschikbaar, dan kan je aan de laagste prijs boeken. Daarom onderhandelen we ook voortdurend om voor onze klanten de goedkoopste boekingsklasses wél beschikbaar te maken. Dat lukt aardig!

4. Beslis rustig dankzij een gratis optie

Op sommige vluchten kunnen we een gratis, vrijblijvende optie nemen. Soms kort (1 of 2 dagen), soms meerdere weken. Vraag de mogelijkheden na voor jouw vlucht!

5. Persoonlijke hulp als er iets misloopt

Als er iets misloopt, dan beantwoorden wij onze telefoon of inbox en nemen wij jouw situatie ter harte. Bij Joker geen zenuwslopende wachtrijen en anonieme callcenters op momenten dat je het écht niet kan hebben.

Bij tegenslag ben je trouwens ook 100% gedekt door het Garantiefonds Reizen wanneer je je reis (vlucht + hotel/huurwagen/rondreis/groepsreis/camper...) boekt bij een Joker-reiskantoor.

Conclusie

Je reisplannen dubbelchecken bij je reisexpert loont! En je betaalt er niet meer voor dan dat je zelf online vliegtickets zou boeken, integendeel. Gebruik gerust onze ervaring om goedkoop te vliegen: ze is tijd en geld waard, en toch gratis… Mmmh, misschien toch interessant om even te wachten met online boeken?

> Zeker zijn van de beste deal? Laat ons je vlucht zoeken!