Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarvoor kan je in het reisbureau van Antwerpen terecht?

  • Goedkope vliegtickets

  • Avontuurlijke groepsreizen

  • Individuele rondreizen

  • Huurwagens en hotels

  • Familiereizen

  • Trekkings, safari's, sneeuwreizen, fietsreizen, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen

  • À la carte reizen

  • Citytrips en stadstours

 

In onze Joker-reiskantoren zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget past en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Een groepsreis, een voordelig vliegticket of een volledige rondreis op maat? We helpen je graag op weg, of je nu alleen, met 2, het gezin of een groep reist. Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou. Via mail, telefoon of gezellig bij ons op kantoor!

Stefaan
Eerste keer vlucht geboekt via een reisbureau. Joker in Antwerpen zorgde voor een betere prijs dan ik online kon vinden en de communicatie verliep zeer goed. Aanrader. Ik word vaste klant.
Edith
Sinds 1990 boek ik al mijn vliegtickets via Joker Antwerpen, wereldwijd in alle windrichtingen ! Gunther en zijn team kunnen als de beste superdeals fiksen en ze zijn altijd op post als er een probleem is ! Al onze reizen beginnen bij Joker en eens alles rond is, kunnen we met een gerust gevoel verder plannen ! Dikke duim voor Joker en een extra duim voor Gunther en team Antwerpen !

Maak een afspraak bij Joker Antwerpen

Hoe meer info, hoe gerichter we kunnen helpen. Handig om weten: eventuele bestemming, aantal volwassenen/kinderen, reisperiode, reisformule, wat zeker niet mag ontbreken op reis, je budget…
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht
Dave
Vandaag langs geweest in het kantoor in Antwerpen waar ik direct vriendelijk werd onthaald. Uitgebreid alle info gekregen dat er te vinden was. Zeker aangenaam en duidelijk. Uitstekend!
Kris
De mensen van Joker zoeken altijd de goedkoopste oplossing, rekening houdend met uw wensen. Heel bereidwillig en vriendelijk.

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijke reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.