Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarvoor kan je in het reisbureau van Antwerpen terecht?

 • Goedkope vliegtickets (wist je trouwens waarom je de prijs die je zelf vond best laat dubbelchecken in je Joker-reiskantoor?)

 • Avontuurlijke groepsreizen voor alle leeftijden

 • Individuele rondreizen

 • Een auto huren

 • Gezinsvakanties

 • Huwelijksreis

 • Vakanties op maat

 • Wereldreis

 • Fly & drive

 • Camperreizen en roadtrips met de campervan

 • Trekkings, safari's, sneeuwreizen, fietsvakanties, buitensportvakanties, boottrips, poolreizen

 • Citytrips en hotels

 

In onze Joker-reiskantoren zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget past en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Een groepsreis, een goedkoop vliegtuigticket of een (begeleide) rondreis op maat? We helpen je graag op weg, of je nu alleen, met 2, het gezin of een groep reist. Onze medewerkers waren samen al in meer dan 140 landen, en die expertise geven we graag door aan jou, gratis!  Via mail, telefoon of - op afspraak - via een videogesprek. Kom je toch liever langs op kantoor, maak dan zeker op voorhand een afspraak.

Maak een afspraak bij Joker Antwerpen

Via onderstaand formulier kan je een afspraak maken om nieuwe reisplannen te bespreken. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen doen we dit bij voorkeur digitaal, via videogesprek. Wees gerust: we leggen je op voorhand uit hoe het videogesprek in zijn werk gaat!  Een afspraak kan ook plaatsvinden op kantoor. 

Voor andere vragen kan je ons ook nog steeds via e-mail en telefoon bereiken. 

Welke reisplannen wil je bespreken? verplicht
Waar gaat je reis naar toe?
Van wanneer tot wanneer wil je op reis?
Hoeveel kinderen gaan op mee op reis en van welke leeftijd?
Wat is het totale reisbudget voor heel je reisgezelschap, persoonlijke uitgaven en maaltijden niet inbegrepen?
Hoe meer info, hoe gerichter we je kunnen helpen.
Hoe contacteren we je best om de afspraak vast te leggen? verplicht

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijke reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.

Dave
Vandaag langs geweest in het kantoor in Antwerpen waar ik direct vriendelijk werd onthaald. Uitgebreid alle info gekregen dat er te vinden was. Zeker aangenaam en duidelijk. Uitstekend!
Kris
De mensen van Joker zoeken altijd de goedkoopste oplossing, rekening houdend met uw wensen. Heel bereidwillig en vriendelijk.
Edith
Sinds 1990 boek ik al mijn vliegtickets via Joker Antwerpen, wereldwijd in alle windrichtingen ! Gunther en zijn team kunnen als de beste superdeals fiksen en ze zijn altijd op post als er een probleem is ! Al onze reizen beginnen bij Joker en eens alles rond is, kunnen we met een gerust gevoel verder plannen ! Dikke duim voor Joker en een extra duim voor Gunther en team Antwerpen !
Stefaan
Eerste keer vlucht geboekt via een reisbureau. Joker in Antwerpen zorgde voor een betere prijs dan ik online kon vinden en de communicatie verliep zeer goed. Aanrader. Ik word vaste klant.