Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Bij ons zijn je reisplannen, groot of klein, in goede handen. We zoeken samen de reis die bij jou en je budget passt en zorgen ervoor dat je reis vlot verloopt. Van een voordelig vliegticket tot een volledige rondreis op maat: we helpen je graag op weg! Onze expertise geven we graag door aan jou via mail of telefoon! 

Bij een vraag over een Joker-groepsreis contacteer je best het Reservatieteam Joker-groepsreizen.

 

Bij welke reisplannen kunnen we je helpen? verplicht
Waar gaat je reis naar toe?
Van wanneer tot wanneer kan je op reis?
Hoeveel dagen mag je reis duren?
Hoeveel kinderen gaan op mee op reis en van welke leeftijd?
Wat is het totale reisbudget voor heel je reisgezelschap, persoonlijke uitgaven en maaltijden niet inbegrepen?
Hoe meer info, hoe gerichter we je kunnen helpen.
Bezorg ons alle officiële namen (zoals op je identiteitskaart) en geboortedata per reiziger zodat we je gewenste vluchten meteen in optie kunnen zetten.

Schenk een reiswaardebon

De Joker-reiswaardebon is een cadeaubon voor een citytrip, een avontuurlijk reis, een hotelovernachting, een vliegticket enz.

Het bedrag van de bon bepaal je zelf, met een minimumbedrag van 20 euro. De reiswaardebon is één jaar geldig en kan gebruikt worden voor een aankoop in een Joker-reiskantoor. Een reisnotitieboekje krijg je er gratis bij!

De reiswaardebons vind je in de Joker-reiskantoren of kan je hier online bestellen. Je kan ervoor kiezen de waardebons via de post te ontvangen (geen verzendingskosten) of op te halen in een Joker-reiskantoor naar keuze.

Koenraad
Voortreffelijke service, opvolging en afwerking van ons dossier! Wij hebben met ons gezin een mooie reis én vakantie gehad, mede dankzij jullie!