Overslaan en naar de inhoud gaan

Kookworkshop in Bo Kaap

De Bo-Kaap kooktour neemt je mee op reis langs enkele culinaire lekkernijen van de Cape Malay's in Bo-Kaap. Je krijgt er een praktische kookles waarbij je zelf aan de slag gaat als een echte Cape Malay 'tante'! Leer hoe je samosa's vouwt en masala mengt voor de perfecte pot Cape Malay Curry! Je wordt uitgenodigd in het huis van Zainie, waar je niet alleen geheime kooktechnieken leert, maar ook inzicht krijgt in het dagelijks leven in de Bo-Kaap. De workshop eindigt met een lunch in groep terwijl je geniet van een traditionele maaltijd om van te watertanden.

Praktisch:

  • Start om 9u00 of 14u00
  • Totale duur: 4 uur
  • De menu is aanpasbaar voor allergieën, vegetarisch, vegan, ...

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!