Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens deze 8-daagse rondreis brengen we een bezoek aan Sevilla en Ronda.  Daarnaast genieten we van de natuur en de wijdverspreide witte dorpen terwijl we over een oude spoorwegbedding fietsen in de omgeving van Olvera.   We eindigen het programma aan zee waar we eerst op zoek gaan naar dolfijnen vooraleer we gaan relaxen op het strand. 

Voor dit programma werken wij samen met een gespecialiseerde partner (IM).

De hoogtepunten van deze reis

Sevilla - Imagine

Het Plaza de España in Sevilla is een architecturale parel

Vias Verdes - Imagine

Zalig fietsen op oude spoorwegbeddingen in een schitterend decor

Dolfijn - Imagine

Dolfijnen spotten vanuit Tarifa

Programma

Programma

A Dag 1
Brussel - Malaga - Sevilla
210 km

Vlucht Brussel-Malaga en ophalen van uw huurwagen. Traject naar Sevilla. Installatie in Hotel San Gil**** in Sevilla.

B Dag 2
Sevilla

Ontbijt. Wandeling langs de kathedraal en de voormalige Moorse minaret de ‘Giralda’. Bezoek aan de joodse wijk ‘Barrio Santa Cruz’ met witgekalkte huisjes, sinaasappelbomen, pittoreske pleintjes en patio’s. Ontdekking van het Moorse meesterwerk ‘Real Alcazar’ met zijn Arabisch geïnspireerde paleisruimtes. In de namiddag staat het Park van Maria Luisa en Plaza de España op het programma. Dit park werd aangelegd ter gelegenheid van de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling. Het grandioze Plaza de España is een halfcirkelvormig gebouw dat met typische materialen is afgewerkt. Het is hier echt een paradijs met arcades, fonteinen en bruggetjes. Overnachting in Hotel San Gil.

C Dag 3
Sevilla - Olvera - Montejaque
153 km

Na het ontbijt, vertrek richting Olvera. In Olvera staan fietsen voor je klaar. Je kan er fietsen langs de Vias Verdes, oude spoorwegbeddingen die omgevormd werden tot mooie, comfortabele fietspaden. De fietspaden lopen doorheen tunnels en over bruggen en laten je op een actieve manier kennismaken met deze mooie bergachtige omgeving. In de namiddag traject naar Montejaque. Installatie in Casa Vagon Olvera***. Het is gebouwd in de stijl van een Andalusisch wit dorpje met pittoreske landelijke huisjes. Mogelijkheid om nog wat te relaxen aan het zwembad.

D Dag 4
Montejaque

Bezoek aan het prachtige witte bergstadje Ronda. Maak een wandeling door de smalle straatjes tussen witte huizen en langs mooie kerken en paleizen. Spectaculair in Ronda is de Puente Nuevo, de brug met de 3 bogen die over het ravijn gespannen is en die het stadje in tweeën splitst. De arena voor stierengevechten is de oudste en één van de best bewaarde van heel Spanje en zeker een bezoekje waard. Overnachting.

E Dag 5
Montejaque - Estepona
82 km

Traject naar Estepona gelegen aan de Costa del Sol. Onderweg kan je een stop inlassen in de mondaine jachthaven Puerto Banus. Vervolgens bezoek aan het oude centrum van Marbella met pittoreske kerkjes, bloeiende sinaasappelbomen en smalle straatjes. Vrije lunch in Marbella. In de namiddag rij je verder naar Estepona. Check-in in een familiekamer in Elba Estepona****.

F Dag 6
Estepona

Ontbijt. Traject naar Tarifa waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse zee samenkomen. Een 2-uur durende boottocht in Tarifa, een ideale locatie om dolfijnen te spotten. Ga in de namiddag ook eens een kijkje nemen op de stranden van Tarifa naar de vele spectaculaire kitesurfers. Overnachting in Fuerte Estepona.

G Dag 7
Estepona

Na het ontbijt, kun je nog wat genieten van de faciliteiten van je hotel, een dagje aan het strand doorbrengen of rondkuieren in de jachthaven van Estepona. Overnachting.

H Dag 8
Terug naar huis
80 km

Na het ontbijt, check-out. Terugtocht naar Malaga en inleveren van je huurwagen. 

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". Voor meer info kan je steeds terecht bij je Joker-reisexpert. Getoonde hotelfoto’s zijn louter ter illustratie. In een persoonlijke offerte stellen we voor de meeste reizen per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Voor vliegbestemmingen: internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze een kamer delen met minstens 2 volwassenen en als deze kamer beschikt over voldoende bedden. Reis je met meer dan twee kinderen, dan berekenen we de kostprijs in een offerte op maat.

Inbegrepen in de basisprijs

 • 2 overnachtingen in een junior suite met ontbijt in hotel San Gil
 • 2 overnachtingen in in Casa Vagon Olvera slaapkamers in logies alleen.
 • 3 overnachtingen in een familiekamer met ontbijt in hotel Elba Estepona.
 • Fietsverhuur voor een fietstocht in Olvera langs de Vias Verdes.
 • Boottocht van 2 uur in Tarifa om dolfijnen te spotten.

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Huurwagen
 • Overige maaltijden en dranken
 • Toegangsgelden en persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en of reisverzekering.

Promo

Vroegboekvoordeel: Je krijgt een kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude als je een individuele reis van Joker of Anders Reizen boekt 6 maanden voor afreis. De minimumwaarde van je dossier bedraagt €3.000 excl. vervoer heen en terug. Bekijk de voorwaarden

Ook voor gezinnen?

Wil je deze reis samen met je gezin doen? De meeste programma’s kunnen we aanpassen voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Vraag een offerte aan speciaal voor jouw gezin en laat ons een gezinsreis uitstippelen waar jullie met z’n allen enórm naar zullen uitkijken!

Bijkomende info

Prijs per kind t.e.m. 11 jaar (max. 2): op aanvraag
 

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren