Overslaan en naar de inhoud gaan

Een fly & drive is een heerlijke manier om te reizen, zeker op plaatsen waar er weinig openbaar vervoer is. Je rijdt langs de mooiste zelfgekozen routes en stopt waar je wil om van het uitzicht te genieten of een picknick in te lassen. Genieten!

Combineer zelf je ideale fly & drive

Bij Joker hoef je niet te kiezen uit enkele voorgekauwde fly & drives. We kunnen voor jou een reisroute uitwerken naar eender welke bestemming. Of je kiest er gewoon voor om enkel een vliegticket en een huurwagen te reserveren, zodat je in alle vrijheid van je reis kan genieten! Natuurlijk kan je wel kiezen voor een uitgewerkte route, of deze gebruiken als basis om je eigen fly & drive samen te stellen. 

Waarom bij Joker boeken?

1. De goedkoopste vliegtickets

We hebben zelf rechtstreeks contact met luchtvaartmaatschappijen. Onze luchtvaartexperts onderhandelen dan ook constant de meest interessante prijzen voor onze reizigers. Wanneer je een vliegticket én een huurwagen voor je fly & drive boekt, kunnen we geregeld zelfs nóg lagere prijzen aanbieden dan die je online kan vinden. Contacteer dus altijd je Joker-reiskantoor om er naar te vragen!

2. Een huurwagen of camper(van)zonder zorgen

We werken samen met een aantal vaste partners om jou een betrouwbare huurwagen, camper of campervan aan te bieden. Dat kan in maar liefst 120 landen. Bovendien is alles inbegrepen, ook een betrouwbare all-in verzekering. Zo sta je nooit voor verrassingen! Uiteraard kies je uit verschillende types huurwagenwagens, van een compacte budgetauto tot een ruime gezinswagen of een minibusje. Bij de campers en campervans kies je eveneens uit verschillende modellen, met plaats voor 2 tot 7 personen.

3. Boek ook je verblijf bij Joker, als je dat wil

Onze reisexperts zetten hun jarenlange ervaring graag in om jou te helpen met het uitstippelen met de meest ideale reisroute. Als je dat wil, zorgen zij voor een volledige uitgewerkte fly & drive waarbij niet alleen je vliegticket en huurauto geregeld zijn, maar ook al je hotels of campingplaatsen voor jou gereserveerd worden. Zo hoef jij onderweg alleen nog te genieten!

Populaire fly & drives

Bij Joker kan je een rondreis met huurwagen volledig volgens je eigen wensen samenstellen, naar eender welke bestemming. Op onze website vind je enkel kant-en-klare voorbeeldprogramma’s naar de meest populaire fly & drive-bestemmingen zoals de USA, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Costa , enz. Deze zijn samengesteld door experts, en zijn dus weldoordachte reisprogramma’s. Contacteer gerust een Joker-reiskantoor om ze te laten aanpassen volgens jouw wensen voor een fly & drive op maat.

Empty