Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je verbluffen door de studiotour en spectaculaire rides van Universal Studios Orlando of laat het kind in je los in de Disneyland parken!

Universal Studios Orlando

Ga helemaal op in de kleurrijke wereld van The Simpsons en de Minions, en duik in de duistere jungle van Jurassic Park. Stap in de wondere wereld van Harry Potter en neem de trein tussen Diagon Alley en Hogsmeade. Met een Park-to-Park ticket heb je toegang tot beide parken op dezelfde dag.

 

Prijs*

                                   Volwassene   Kind (3-9 jaar)      Kind (0-2 jaar) 
1-Day Park-to-Park €222 €215 Gratis
2 Day Park-to-Park €315 €304 Gratis
2 Park Explorer €356 €346 Gratis
3 Park Explorer €356 €346 Gratis

Niet inbegrepen: transfers & parking

 

*Alle prijzen voor Universal Studios zijn vanaf-prijzen per persoon. Voor de meeste tickets is een weekendtoeslag van toepassing. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Walt Disney World Orlando

Dompel je onder in de eindeloze magie van Disney World. Het park is opgedeeld in vier verschillende themaparken: het sprookjesachtige Magic Kingdom, het futuristische Epcot, het magische Animal Kingdom en de spannende Disney Hollywood Studio’s.

 

Prijs World Base Ticket

Een World Base ticket geeft je 1, 2 of 3 dagen toegang tot Walt Disney World Orlando, waarbij je per dag 1 van de vier themaparken mag bezoeken.

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
1 day Walt Disney World Base Ticket € 187 € 181 Gratis
2 day Walt Disney World Base Ticket € 364 € 353 Gratis
3 day Walt Disney World Base Ticket € 467 € 453 Gratis

 

Prijs World Base Ticket met Hopper

Een World Base Ticket met Hopper geeft je 2 of 3 dagen toegang tot Walt Disney World Orlando, waarbij je meerdere parken per dag mag bezoeken.

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
2 day Walt Disney World Base Ticket with Hopper € 452 € 441 Gratis
3 day Walt Disney World Base Ticket with Hopper € 547 € 532 Gratis

 

*Alle prijzen voor DisneyWorld zijn richtprijzen per persoon. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!