Overslaan en naar de inhoud gaan

Universal Studios

Dompel jezelf onder in alle blockbuster-entertainment bij Universal Studios Florida™. Reis door legendarische werelden van ongelooflijke helden op Universal's Islands of Adventure™. Geniet van de spanning en ontspanning van een tropisch paradijs in het waterpretpark Universal's Volcano Bay™.

 

Richtprijzen Universal Studio's

  Volwassene  Kind (3 - 9 jaar) Kind (0 - 2 jaar)
1 Day 2 Parks Ticket € 218 € 213 gratis
2 Day 2 Parks Ticket € 351 € 341 gratis
2 Day 3 Parks Ticket € 410 € 399 gratis
2 Park Explorer Ticket € 399 € 389 gratis
3 Park Explorer Ticket € 399 € 389 gratis

 

*Alle prijzen voor Universal Orlando zijn richtprijzen! Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum. Niet inbegrepen: parking en transfers. 

* Day-Parks Tickets: te boeken op een specifieke datum naar keuze

*Explorer Tickets: Momenteel is er een promo op het 3 Park Explorer-ticket, aan dezelfde prijs als het 2 Park Explorer-ticket. Dit ticket is geldig voor toegang tot Universal Studios Florida, Universal's Islands of Adventure en Universal's Volcano Bay op alle dagen gedurende een periode van 14 opeenvolgende dagen vanaf eerste gebruik.

 

Walt Disney World Orlando

Dompel je onder in de eindeloze magie van Disney World. Het park is opgedeeld in vier verschillende themaparken: het sprookjesachtige Magic Kingdom, het futuristische Epcot, het magische Animal Kingdom en de spannende Disney Hollywood Studio’s.

 

Richtprijs World Base Ticket

Een World Base ticket geeft je 1, 2 of 3 dagen toegang tot Walt Disney World Orlando, waarbij je per dag 1 van de vier themaparken mag bezoeken.

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
1 day Walt Disney World Base Ticket € 180 € 174 gratis
2 day Walt Disney World Base Ticket € 357 € 345 gratis
3 day Walt Disney World Base Ticket € 453 € 437 gratis

 

Richtprijs World Base Ticket met Hopper

Een World Base Ticket met Hopper geeft je 2 of 3 dagen toegang tot Walt Disney World Orlando, waarbij je meerdere parken per dag mag bezoeken.

  Volwassene Kind (3-9 jaar) Kind (0-2 jaar)
2 day Base Ticket met Park Hopper € 454 € 441 gratis
3 day Base Ticket met Park Hopper € 539 € 523 gratis

 

* Alle prijzen voor DisneyWorld zijn gemiddelde richtprijzen per persoon. Vraag bij je Joker reiskantoor na wat de prijs is voor jouw gekozen datum. Niet inbegrepen: parking en transfers. 

* Alle Base en Park Hopper Tickets zijn ook boekbaar voor meer dan 3 dagen, vraag ernaar bij je Joker reiskantoor.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty