Overslaan en naar de inhoud gaan

Leer alles over ruimtevaart op de plaats waar ook vandaag nog de raketten gelanceerd worden. Herbeleef de gloriedagen van de Apollomissies naar de maan, pik een spectaculaire 3D-film mee in het IMAX Theater en ervaar even wat het is om astronaut te zijn in de Shuttle Launch Experience.

Kies je voor General Admission dan krijg je een een hele dag toegang tot het Kennedy Space Center met al z'n attracties en activiteiten.

 

Prijs

  Volwassene Kind (0-11 jaar)
General Admission € 77 € 66
     

 

*Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

*Parking en/of transfers naar het Kennedy Space Center zijn niet inbegrepen in de prijs

 

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen