Overslaan en naar de inhoud gaan

Kajakken door de Everglades

De Everglades is een uitgestrekt gebied met een erg gevarieerd ecosysteem. Het bevat ook het grootste mangrovebos in Noord-Amerika. Doorheen het bos vind je meren waarvan het water een mix is tussen zout en zoet water en laat net dat zijn wat de Everglades zo speciaal maakt.  De meren, omgeven door mangrovebossen, zijn thuis van tal van vogels, waterdieren en reptielen die hier leven en komen broeden. De meren worden verbonden door kleine stroompjes. De bomen groeien tot aan de rand en groeien zelfs over de smalle kreekjes, waardoor deze een tunnel vormen. Het zonlicht dat door de bomen schittert, de heerlijke rust  en het geluid van de bossen zelf, maken dit een unieke en mysterieuze ervaring. 

 

Praktisch

De excursie vertrekt dagelijks om 08u30 en 13u00 (omwille van de weersomstandigheden is 08h30 het beste uur tussen juni en september). Begeleid in het Engels. Toegangsprijs tot het Everglades National Park en fooi voor de gids niet inbegrepen. 

 

Vanafprijs

Volwassene Kind (0-11 jaar)
€ 123 € 93

 

Let op, dit zijn vanafprijzen! Vraag de juiste prijs na bij je Joker reisagent. 

 

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty