Overslaan en naar de inhoud gaan

Kayakken door de Everglades

De Everglades is een uitgestrekt gebied met een erg gevarieerd ecosysteem. Het bevat ook het grootste magrovebos in Noord-Amerika. Doorheen het bos vind je meren waarvan het water een mix is tussen zout en zoet water en laat net dat zijn wat de Everglades zo speciaal maakt.  De meren, omgeven door mangrovebossen, zijn thuis van tal van vogels, waterdieren en reptielen die hier leven en komen broeden. De meren worden verbonden door kleine stroompjes. De bomen groeien tot aan de rand en groeien zelfs over de smalle kreekjes, waardoor deze een tunnel vormen. Het zonlicht dat door de bomen schittert, de heerlijke rust  en het geluid van de bossen zelf, maken dit een unieke en mysterieuze ervaring. De tour wordt gegidst in het Engels en de kajakken met gerief en begeleiding door een naturalist zijn inbegrepen.

Praktisch

De excursie vertrekt dagelijks om 08u30 en 13u00 (omwille van de weersomstandigheden tussen Juni en September is 08u30 het beste uur) vanuit het meeting point.

Prijs

Volwassene Kind (0-11 jaar)
€ 93 € 56

Airboat tour door de Everglades

Ervaar de uitgestrekte schoonheid van de unieke grasslands van de Everglades terwijl je in een airboat over het water glijdt. Je trekt je terug in een gebied van privé grasslands zonder verkeer en andere airboats. Tijdens de tour leer je bij over de dieren, planten en geschiedenis van het gebied. De tour wordt gegidst in het Engels.

 

Praktisch

De excursie vertrekt dagelijks tussen 09u00 en 16u30 vanuit het meeting point.

 

Prijs

Volwassene Kind (4-10 jaar) Kind (0-3 jaar)
€ 35 € 21 Gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Florida'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!