Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Hornblower Cruise: Voyage to the Falls

Je maakt een boottocht van 15 minuten om de watervallen van dichtbij te ontdekken. Je passeert de Great Gorge, American Falls, Bridal Veil en natuurlijk de niet te missen donderende watervallen van Horseshoe Falls. De catamaranboten kunnen tot wel 700 passagiers dragen en bieden aan boord alle nodige comfort. Op het dek is er een 360 graden zicht op de omgeving. En bij slecht weer kan je binnen lekker droog zitten.

Praktisch

 • Duur: 15 minuten
 • Dagelijks mogelijk van mei tot en met november
 • Vertrek elke 15 of 30 minuten tijdens openingsuren (seizoensgebonden)

 

Prijs

Volwassene Kind (5-12 jaar) Kind (0-4 jaar)
€ 30 €22 Gratis

2. Journey behind the Falls – Self Guided

Ga ver onder de rand van de kloof en achter de waterval terwijl je het machtige zicht en donderende geluid van de Canadese Horseshoe Falls ervaart. Je reist diep in het hart van Niagara. Voor je ogen dondert de rivier naar beneden van een hoogte van meer dan 13 verdiepingen. Het geluid is oorverdovend, het zicht is spectaculair!

Praktisch

 • Aanbevolen duurtijd: 45 minuten
 • Dagelijks mogelijk van 1 mei tot 31 oktober
 • Vertrek mogelijk vanaf 09:00 tot sluitingstijd (seizoensgebonden)

 

Prijs

Volwassene Kind (6-12 jaar) Kind (0-5 jaar)
€ 25 € 17  Gratis

3. Helikoptervlucht

Adembenemende uitzichten en een spectaculair avontuur staan je te wachten tijdens een onvergetelijke helikoptervlucht over de watervallen en de omliggende regio. Pas hier ervaar je hoe omvangrijk Niagara is. Je werpt een blik op de machtige Niagararivier, de Whirlpool Rapids, de Rainbow Bridge, de American Falls en natuurlijk de ongeëvenaarde Horseshoe Falls. Als herinnering ontvang je een vluchtcertificaat. Over een mooi souvenir gesproken!

 

Praktisch

 • Duur: 9 minuten
 • Dagelijks mogelijk (niet op 25 december)
 • Vertrek iedere 15 minuten tussen 9:00 en zonsondergang
   

Prijs

Volwassene Kind (2-11 jaar) Kind (0-1 jaar)
€ 124 € 81 Gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!