Overslaan en naar de inhoud gaan

Wijnsafari en proeverij in de wijngaard

De wijnsafari is een unieke trip van +/- 3 uur die je meeneemt naar een gigantische wijngaard nabij de voet van de Helderberg. Hier proef je van bekroonde wijnen van eigen teelt. Een wijnexpert vertelt je vakkundig wat het wijnmaken in deze regio zo divers en uniek maakt. Uiteraard proef je de wijnen, in combinatie met enkele lichte snacks. Ook chocolade is een specialiteit van het huis, dus hun ambachtelijke chocolade staat ook op het menu.

Praktisch:

  • Start om 10u of 14u
  • Totale duur: ongeveer 2 uur

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!