Overslaan en naar de inhoud gaan

Walvissen spotten in Zuid-Afrika

Droom je ervan om ooit eens walvissen van dichtbij te zien? Tijdens deze boottocht beleef je een unieke ervaring met de Hermanus-walsvissen. Het wordt niet alleen een innige ontmoeting met de walvissen, maar je komt ook meer te weten over hoe zij leven, eten, zich voortplanten, enzovoort. Hou zeker 1u30 tot 3u vrij voor deze activiteit! De expertise van de walvisspecialist en een lichte snack zijn inbegrepen in de prijs.

Het piekwalvisseizoen loopt jaarlijks van juni tot half november. Alles is uiteraard afhankelijk van wanneer deze sterartiesten komen opdagen.

Praktisch:

  • Start om 10u30  of 14u00
  • Totale duur: 2.5u

 

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!