Overslaan en naar de inhoud gaan

Wakker worden met zicht op de Kilimanjaro? Dit is ‘the place to be’. De unieke Original Maasai Lodge is een bestemming op zich en is prachtig gelegen in de glooiende heuvels van de Masai steppe. De lodge wordt uitgebaat door de Masai uit de omgeving en zij laten je op een authentieke manier kennismaken met hun tradities, rituelen en cultuur met minimale impact op de natuur.

Slapen doe je in een typische ‘Boma’ met het nodige comfort: eigen sanitair met warm water en westers toilet, comfortabele bedden en een terrasje met schitterend zicht. De 'boma's liggen verspreid over de heuvels, kleine wandelpaadjes verbinden ze met het restaurant en de bar van de lodge.

De Masai verwelkomen je op een traditionele manier waarna je een wandeling maakt over het terrein en voor het eerst kennismaakt met hun unieke cultuur. Straffe verhalen over de cultuur, een wedstrijdje speerwerpen en een typische dans tijdens zonsondergang maken je Masai ervaring compleet. Liever iets actievers? Optioneel kan je hiken naar de top van de heilige Mount Mukuru of opteer voor een mountainbiketocht rond de lodge. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een wandeling met een ezeltje door de Masai steppe of een bezoek aan lokale school. Reizigers die liever wat relaxen kunnen terecht aan de infinity pool of de sauna.

Deze lodge maakt deel uit van het schitterende Africa Amini Life project. Zo’n 30% van de inkomsten gaat rechtstreeks naar de projecten van Africa Amini Life. Deze projecten focussen op onderwijs en gezondheidszorg in de omgeving. Zo genieten meer dan 4.000 kinderen uit de omgeving van onderwijs dankzij de fondsen van het project.

Krijg een idee met de ‘360° tour’ van de Original Maasai lodge.

 

Praktisch:

  • Unieke lodge waar je de Masai cultuur op een authentieke manier kunt beleven.
  • Door de afgelegen ligging verblijf je hier op basis van vol pension.
  • Op ongeveer 2.5u rijden van Arusha & Moshi
  • Vanaf € 225 per persoon per nacht op basis van vol pension

Kan je niet wachten om hier te verblijven?

Deze unieke ervaring kan je enkel boeken bij een individuele rondreis naar Tanzania van Joker. Vraag aan je Joker-reisexpert om een verblijf in de Original Maasai Lodge aan je offerte toe te voegen en zo je reis helemaal te personaliseren!

Je kan deze verlengingen ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Een reis op maat? Zo gaat dat in zijn werk >>

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty