Overslaan en naar de inhoud gaan

Een Roadtrip met de huurwagen is dé klassieker onder de roadtrips. Kruip zelf achter het stuur en maak  je keuze uit de fantastische reisroutes die onze reisexperts voor je uitstippelden.

Je reis personaliseren

Jóuw roadtrip moet echt me-mo-ra-bel worden! Vertel ons daarom wat jij belangrijk vindt op reis zodat dit zeker deel uitmaakt van je programma. Wil je nog extra activiteiten doen zoals wandelen, mountainbiken, raften of paardrijden? Wil je comfortabele hotels ook wel eens afwisselen met een camping of een uniek verblijf? Alles is mogelijk!

Contacteer je Joker-reiskantoor voor een persoonlijke offerte of spring even binnen >>
 

Op Roadtrip naar Canada of de USA

Canada en de Verenigde Staten zitten niet verlegen om een vierkante kilometer meer of minder, de ideale landen dus om met de huurwagen te verkennen. 

Kies je huurwagen

Een comfortabele wagen is een must voor een geslaagde Roadtrip. Zie je jezelf liever in een Mustang rijden? Of kiezen je gezinsleden unaniem voor een SUV of minivan? Wij kijken met plezier na wat de opties zijn voor jouw route en reisperiode.
 

Kies een comfortniveau (of combineer!)

  • Budget: een combinatie van degelijke 2-sterrenhotels met een goede ligging en 3-sterrenhotels die iets minder centraal gelegen zijn. 
  • Comfort: de ideale mix van prijs, kwaliteit en ligging. Door deze hotels in je Roadtrip te verwerken kan je heel wat tijd uitsparen. 
  • Deluxe: de betere 3- en 4-sterrenhotels op de meest gegeerde locaties. Profiteer ten volle van alle faciliteiten en verwen jezelf in alle luxe!  

 

Je gepersonaliseerde Roadbook 

Als je een roadtrip naar Canada of de USA boekt ontvang je een gepersonaliseerd roadbook met:

  • praktische info over je Roadtrip met huurwagen
  • indrukwekkende bezienswaardigheden en insider-tips
  • alle info over je hotels
  • vouchers voor activiteiten en toegangstickets die je vooraf reserveerde
  • routevoorstellen

Overzicht Roadtrips USA en Canada >>

Roadtrips met huurwagen