Overslaan en naar de inhoud gaan

UPDATE 26/11

We hebben beslist om de Landencocktail uit te stellen. Omwille van de stijgende coronacijfers en bijhorende quarantaines achten we een reisbeurs met bijna 30 reisvoorstellingen en meer dan 100 infotafels over Joker-groepsreizen niet haalbaar.

Alle leuke, inspirerende reisvoorstellingen boordevol toffe foto's en heerlijke avonturen helemaal schrappen: dat vonden we een stap te ver.

Daarom organiseren we zondag 5 december 13 online voorstellingen over onze Joker-groepsreizen.

Begin 2022 plannen we een nieuwe editie van de Landencocktail. Meer info daarover volgt in de loop van december.

 

De landencocktail is dé reisbeurs om jouw groepsreisbestemming voor 2022 te kiezen!

Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, geanimeerde voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider! 

  • Zondag 5 december 2021 in Lamot (Mechelen), van 11u tot 17u
  • Reisvoorstellingen van Joker en Anders Reizen
  • Infotafels waarbij je je vragen rechtstreeks kan stellen aan onze reisbegeleiders.

De Landencocktail is een COVIDSafe Event. Dat betekent dat je aan de inkom je COVIDSAFEticket via de COVIDSafe app of op papier moet laten scannen. Een mondmasker is dus niet meer verplicht. Je bent uiteraard vrij om er wel nog één te dragen. Ook aan het onthaal en de infostanden zullen er medewerkers met/zonder mondmasker aanwezig zijn.

Het volledige programma met alle infotafels en reisvoorstellingen volgt later maar hieronder vind je alvast enkele reizen waarover we een voorstelling geven.

Reisvoorstellingen

Zo ging het er op de 34ste editie van de Landencocktail aan toe