Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zondag 5/12 mag het best slecht weer zijn! Die dag kan je nl. doorlopend online reisvoorstellingen volgen over verschillende Joker-groepsreizen. Onze reisbegeleiders geven uitleg over verschillende bestemmingen en staan klaar om live jouw vragen te beantwoorden. Elke reisvoorstelling duurt zo'n 30 à 40 minuten. Inschrijven is gratis. 

Kies uit één of meerdere van deze online reisvoorstellingen

11u

Op groepsreis door Zuid-Afrika met de huurwagen

Dit is een ideale reis voor wanneer je voor het eerst naar Afrika wil. Op 24 dagen doorkruisen we de Regenboognatie met onze huurwagens en maken we een erg afwisselende, enorm fotogenieke reis. We spotten wildlife, gaan stevig stappen in de Drakensbergen, genieten van de grasgroene Tuinroute (en de wijn), dompelen ons onder in de geschiedenis van het land, worden stil bij de ongelooflijke panorama's die onze weg kruisen...

Schrijf je in >> 

Op groepsreis naar Costa Rica met Joker Avontuur of Comfort Editions

Of je nu kiest voor een groepsreis naar Costa Rica met Joker Avontuur of met Joker Comfort Editions: dit land zal je sowieso het gevoel geven in een National Geographic docu verzeild te zijn. Groen en vol leven, met jungle, vulkanen, exotische stranden en zonsondergangen. Onze reisbegeleider Raf, die Costa Rica door en door kent, geeft uitleg bij de groepsreizen naar Costa Rica zodat je weet waar de verschillen zitten, maar ook wat de route is, de activiteiten, het logies, het transport...

Schrijf je in >> 

 

12u

In groep op roadtrip met 4x4's door zuidelijk Afrika

Francis, je reisbegeleider en Afrika-kenner bij uitstek, neemt je mee op een erg originele trip langs off-the-beaten-track natuurparken. We slapen in tenten bovenop de 4x4's, op unieke plekken en onder adembenemende sterrenhemels. 19 dagen Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe zoals anderen het nog niet vaak zagen. Maar jij dus wel? Francis legt je tijdens deze online reisvoorstelling alles uit wat je moet weten over deze avontuurlijke trip door zuidelijk Afrika!

Schrijf je in >>

In kleine groep op roadtrip door Europa: 8 speciale roadtrips met minibus

Ga jij mee op roadtrip door Europa? In ons aanbod groepsreizen hebben we heel wat roadtrips, maar tijdens deze online sessie belichten we 8 speciallekes, naar de 4 windrichtingen. Met onze minibus vertrekken we bij elk van deze 8 roadtrips vanuit België. Ons kampeermateriaal zit in de koffer maar we slapen soms ook graag in een bed. We doen steden aan maar trekken evengoed naar de rust van de ongerepte natuur. Zo rijden we helemaal door tot bv. Zweden, Tsjechië, Polen, Italië of Zwitserland.

Schrijf je in >>

 

13u

Je eerste groepsreis met Joker: dit wil je weten over onze manier van reizen

Dat we niet met een grote toerbus langs de platgetreden paden rijden, dat wist je al over Joker-groepsreizen. Maar wat doen we dan wel, en hoe? Joker-medewerker Ann, zelf ook reisbegeleider, legt het allemaal uit tijdens een korte presentatie van een klein halfuurtje. Daarna is het tijd voor vragen én antwoorden. 

Schrijf je in >>

Op groepsreis naar topbestemming Japan: onze reisbegeleider legt uit

Japan, dat is high tech en eeuwenoude tradities die naadloos bij elkaar aansluiten. De drukste kruispunten en stations van de wereld (maar toch gaat alles vlot), tuinen waarin je als vanzelf zen wordt, prachtige tempels en natuurparken, fotogenieke rijstvelden, en allerlei lekkers om van te proeven onderweg. Een fascinerend land, waar je zeker eens geweest moet zijn!

Schrijf je in >>

 

14u

Een stevige trekking in kleine groep in Zweden (Kungsleden)

Op deze expeditie hiken we het meest noordelijke (en mooiste) deel van het mythische Kungsleden of Koningspad in Zweeds Lapland. Een tocht van in totaal 123 km, verspreid over 8 dagen. Onderweg beklimmen we de Kebnekaise, de hoogste berg van Zweden. We slapen in tenten of hutten, onze bagage dragen we zelf. Intens? Absoluut! Een on-ge-loof-lijke ervaring voor iedereen die van stevige meerdaagse trekkings houdt. 

Schrijf je in >>

Op actieve groepsreis door ongekend Roemenië

Roemenië blijft wat onder de radar wat toerisme betreft, en dat is fantastisch nieuws voor ons. We hebben er alle ruimte om met de kano de Donaudelta te verkennen, te gaan wandelen in de Karpaten, door grotten en kloven onze weg te vinden in het Apuseni-karstgebergte... In de bergen heten de boeren ons welkom voor een gezellige overnachting. We maken kennis met de dictatoriale geschiedenis, en natuurlijk bezoeken we ook middeleeuwse stadjes én de uitvalsbasis van... Dracula! 

Schrijf je in >>

 

15u

Trekking in kleine groep door Albanië en Montenegro

Tijdens deze zeer actieve reis door Albanië en Montenegro gaan we 7 dagen trekken met dagrugzak, door ongekende, ongerepte Europese natuur. Maar we hebben ook tijd om de bewoners en hun cultuur te leren kennen. We starten met een bezoek aan de eeuwenoude stad Shkodër en sluiten af met een boottocht op het wondermooie Komani-meer en een bezoek aan Tirana. Reisbegeleider Arnaud weet er alles over!

Schrijf je in >>

Op groepsreis naar Sri Lanka: een prachtige mix van natuur en cultuur

Een reis naar Sri Lanka is een slimme zet: het is een erg “complete” bestemming op een kleine oppervlakte. Je kan bv. ’s morgens op jeepsafari gaan en in de namiddag bekomen op een strand met palmbomen. Er zijn dagtochten in koele bergen, treinroutes langs eindeloze theeplantages, steden met eeuwenoude tempels. Overal is er kleur en ruikt het heerlijk naar bloemen en wierookstokjes.

Schrijf je in >>

 

16u

Op groepsreis in Ijsland: onze Ijsland-experte legt uit

Watervallen, gletsjers, heetwaterbronnen en grillige kustlijnen: staan ze op je lijstje om binnenkort af te vinken? Dan zal onze 16-daagse groepsreis naar Ijsland deze zomer je wel interesseren! Onze Ijsland-experte en ervaren reisbegeleidster Ann geeft uitleg bij deze groepsreis naar één van de meest gewilde vakantiebestemmingen van het jaar.

Schrijf je in >>

 

Sicilië en de Eolische eilanden: welke groepsreis is iets voor jou?

Tijdens deze reisvoorstelling in zuiderse sferen, geeft onze begeleidster uitleg over 3 groepsreizen naar Sicilië, de Eolische Eilanden of - voor het jonge volkje - de combinatie van de twee regio's. Aan vulkanen geen gebrek op deze reizen, dat is alvast duidelijk. Maar wat hebben deze bestemmingen nog te bieden en welke reis past het best bij jou?

Schrijf je in >>

Zelf reisbegeleider worden?

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens het online infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat de opleiding inhoudt. Deze sessie wordt gegeven door Karavaan, de organisatie die de reisbegeleiders van Joker opleidt (en nog veel meer).

Schrijf je in en kom te weten hoe je reisbegeleider kan worden >>