Overslaan en naar de inhoud gaan

Kajak en Lilo Storms River kloof

De naam Tsitsikamma betekent letterlijk ‘plek van veel water’, iets wat je vandaag zelf aan der lijven zal ondervinden! Ontdek het Tsitsikamma National park vanop het water. In een kajak peddel je van de oceaan naar de Storms rivier. Later ruil je je kajak in voor een lilo ‘opblaasluchtmatras’ die speciaal ontworpen is om op plekjes te geraken die moeilijker bereikbaarder zijn met de kajak!

Praktisch:

  • Start om 09u00, 11u00, 12u00 and 1400
  • Totale duur: ongeveer 2 à 3 uur

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!