Overslaan en naar de inhoud gaan

In deze 8-daagse roadtrip beleef je het beste van 3 eigenzinnige meren, met elk hun eigen troeven en unieke plekken. Je logeert in comfortabele 4*-hotels in de nabijheid van de grote meren: Lago Maggiore, Garda- en Comomeer.

 

Voor dit programma werken we samen met een gespecialiseerde partner (IM).

De hoogtepunten van deze reis

Gardameer - Pixabay

Snuif de sfeer op langs het Gardameer en zijn gezellige badplaatsen.

Bellagio - Pixabay

Bellagio: de parel van het Comomeer

Stresa - Pixabay

Kuier rond in de prachtige tuinen van Isola Bella.

Programma

Programma

A Dag 1-2
Aankomst Lago Maggiore

Het Lago Maggiore is niet het grootste, maar wel het langste meer met heel wat charmante dorpen en stadjes aan zijn oevers. De meest gekende plaats is het elegante Stresa, van waaruit je per boot een bezoek kunt brengen aan de Borromeïsche Eilanden: Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Je verblijft hier 2 nachten in Hotel La Palma****

B Dag 3-4
Lago Como

De komende 2 nachten breng je door aan de oevers van Lago Como, het elegantste meer van Noord-Italië. Bellagio is de meeste gekende locatie, gelegen op de splitsing van de 2 armen en best bereikbaar per boot. Daarnaast is het ook gezellig vertoeven in Como, met zijn indrukwekkende gotische Duomo. Overnachtingen in het Palace Hotel****.

C Dag 5-7
Lago Garda

Lago Garda is het grootste meer met heel wat prachtige stranden langs de oevers. Een bezoek aan het pittoreske Sirmione, gelegen op een schiereiland in het zuiden van het meer en gekend voor de warmwaterbronnen en het kasteel “Rocca Scaligera” is een must. Een bezoek aan het nabijgelegen Verona behoort ook tot de mogelijkheden. Je verblijft hier 3 nachten in Villa Sofia****.

D Dag 8
Terugreis

Na check-out terugkeer naar België per wagen of per vliegtuig.

Hotels

Info

Meer info over de hotels vind je naast Prijzen, bij "Bijkomende informatie". Voor meer info kan je steeds terecht bij je Joker-reisexpert. Getoonde hotelfoto’s zijn louter ter illustratie. In een persoonlijke offerte stellen we voor de meeste reizen per nacht concrete hotels voor. 

Prijzen

Voor vliegbestemmingen: internationale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, tenzij anders vermeld onder "Inbegrepen in de basisprijs". Je Joker-reiskantoor gaat graag de beschikbaarheid van de voordeligste vlucht voor je na.

Opgelet: onderstaande prijzen zijn per persoon (op basis van meerdere samenreizende personen). 

Opties

Algemene opties
Laat Joker je een vluchtvoorstel doenPrijs op aanvraag

* Kinderen die bij vertrek maximum jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze een kamer delen met minstens 2 volwassenen en als deze kamer beschikt over voldoende bedden. Reis je met meer dan twee kinderen, dan berekenen we de kostprijs in een offerte op maat.

Inbegrepen in de basisprijs

 • 7 overnachtingen met ontbijt
  • 2 nachten Hotel La Palma, Lago Maggiore
  • 2 nachten Hotel Palace, Lago Como
  • 3 nachten Villa Sofia, Lago Garda

Niet inbegrepen

 • Niet vermelde maaltijden
 • Gidsen, entreegelden en activiteiten 
 • Reis- en/of annulatieverzekering

Promo

Vroegboekvoordeel: Je krijgt een kwaliteitsvolle dagrugzak van het outdoormerk Vaude als je een individuele reis van Joker of Anders Reizen boekt 6 maanden voor afreis. De minimumwaarde van je dossier bedraagt €3.000 excl. vervoer heen en terug. Bekijk de voorwaarden

Ook voor gezinnen?

Wil je deze reis samen met je gezin doen? De meeste programma’s kunnen we aanpassen voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Vraag een offerte aan speciaal voor jouw gezin en laat ons een gezinsreis uitstippelen waar jullie met z’n allen enórm naar zullen uitkijken!

Bijkomende info

 • Deze reis is ook mogelijk als Fly & Drive.   Indien interesse vraag dan zeker in onze kantoren de tarieven voor vluchten H/T op Milaan en huurwagen.

Over deze reisformule

Reizen met Joker, dat is

 • méér beleven, durven en doen
 • op een duurzame manier
 • met een reisexpert die je reis ter harte neemt
 • om via onze contacten thuis te komen in de wereld
 • en als een betere versie van jezelf terug te keren

Reistips

Veelgestelde vragen

Waarom is het voor mij nuttig dat Joker een Belgische reisorganisatie is?
 • Als Belgische reisorganisatie weten we perfect wat de actuele Belgische regelgeving is en welke regels andere landen opleggen aan Belgen. We volgen de regelgeving op de voet, bekijken de gevolgen voor onze reizigers en de reis. We informeren je hierover: je zal geen info missen! Niet-Belgische reisorganisaties zullen de regelgeving minder snel en efficiënt naar jouw persoonlijke situatie vertalen.
 • Bovendien heb je bij een Belgische reisorganisatie meteen een aanspreekpunt die jouw taal spreekt en op de hoogte is van de Belgische situatie.
 • We kennen de weg naar de juiste Belgische instanties (overheid, verzekeringen…).
 • Boek je bij een Belgische reisorganisatie, dan ben je beschermd door het Belgische Garantiefonds Reizen. Het Belgische Garantiefonds Reizen screent alle aangesloten reisorganisaties op financiële gezondheid. In het geval een reisorganisatie in de problemen komt, zal het Garantiefonds Reizen de zorg voor de reizigers van die organisatie overnemen, alternatieven zoeken of voorschotten terugbetalen. 

Andere individuele reizen die je kunnen interesseren