Overslaan en naar de inhoud gaan

Excursies in Johannesburg

Johannesburg wordt ook wel eens 'het nieuwe New York' genoemd, maar dan dat van 15 jaar geleden... Een beetje 'rauw', maar wel ongelooflijk bruisend, snelgroeiend met hippe buurten, geheel met een Afrikaanse saus overgoten. Soweto is het culturele en artistieke hart van Johannesburg. Met de fiets trek je eropuit en ontdek je de rijke geschiedenis van deze township. Op deze pagina vind je de excursiemogelijkheden in Johannesburg. 

Je boekt deze activiteiten samen bij je individuele reis. Je doet dit best ruime tijd op voorhand. Dan heb je gegarandeerd nog plaats! 

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Empty