Overslaan en naar de inhoud gaan

Avontuurlijke canopy

Ga voor avontuur en zoef van de canopy in het Tsitsikamma National Park. De gidsen haken je goed vast aan de canopy en geven je een laatste duwtje in de rug vooraleer je jouw sprong waagt. 3, 2. 1! Daar ga je tegen hoge snelheid over 10 verschillende ziplines op 30 meter hoogte. Wie weet spot je al vliegend wel een van de tropische vogels zoals de Knysna Loarie of de Narina Trogon!

Praktisch:

  • Start tussen 8u00 en 15u30
  • Totale duur: 2.5 à 3 uur
  • Minimumleeftijd: 7 jaar

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Zuid Afrika'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!