Overslaan en naar de inhoud gaan

De winnaars van Editie 2021 van onze Fotowedstrijd zijn bekend! We kregen heel wat sterke inzendingen binnen. Geen makkelijke klus dus voor onze jury om 3 winnaars te kiezen, of voor jullie om te stemmen voor de publieksprijs. Maar hier zijn ze dan: de 6 winnende foto's, kijk en geniet! Wie weet helpt het je wel om je reisbestemming voor 2022 te kiezen. 

Publieksprijs eerste plaats: Katrien Schrauwen- Noorwegen

Katrien ging mee op Joker groepsreis naar Noorwegen. In Trollholmsund nam ze deze prachtige groepsfoto vanuit de lucht. Jullie riepen deze foto uit tot de winnaar van de publieksprijs! Proficiat Katrien, je krijgt een Joker-reiswaardebon van €250.  

Leuk weetje: Als we de legende mogen geloven zijn de rotsachtige figuren op de foto, versteende trollen die zich niet tijdig voor het opkomende zonlicht wisten te verschuilen. 

Publieksprijs 2de plaats: Thomas Marrecau - Marokko

Thomas ging op groepsreis naar Marokko en trok deze door de film Dune geïnspireerde foto tijdens een dromedaristocht in de Sahara. Goed voor een tweede plaats! Hij krijgt een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets. 

Publieksprijs 3e plaats: Isabelle Bleus - Kaapverdië

Isabelle boekte een vliegticket naar Kaapverdië en maakte dit fantastische portret. Door jullie uitgeroepen tot 3e plaats van de publieksprijs. Zij wint een verrassingspakket met handige reisgadgets! 

Eerste prijs van de Jury: Sven De Troy - Corsica

Sven De Troy koos voor een groepsreis naar Corsica en trok na een inspannende tocht deze knappe foto van de zonsondergang vanuit hun refuge. Onze jury was onder de indruk en beloont Sven met een reiswaardebon van €250. 

Tweede prijs van de Jury: Evi Denoulet - IJsland

Op reis naar IJsland met haar gezin schoot Evi dit mooie plaatje in Stykkishólmur . Goed voor de 2de prijs van de jury: een XL-verrassingspakket met handige reisgadgets! 

 

Derde prijs van de Jury: Febe Moyaert - Mexico

Room with a view, moet Febe gedacht hebben tijdens haar reis in Mexico, toen ze vanuit haar tent zicht had op het machtige Chichidho gebergte. Ze wint hiermee een verrassingspakket met handige reisgadgets! 

Bedankt aan iedereen die deelnam aan een van onze wedstrijden en/of een stem uitbracht voor de publieksprijs van de fotowedstrijd! Heeft jouw foto niet gewonnen? Misschien zie je het nog wel opduiken op onze website, onze Facebookpagina of Instagram. We gebruiken immers bijna uitsluitend jullie foto's in onze communicatie! Zo tonen we andere reizigers wat je ook écht kan zien en beleven op reis.