Overslaan en naar de inhoud gaan

De Zoo van St-Félicien nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring tussen de vele dieren van het noordelijke halfrond. Aan boord van een gesloten trein verken je de pracht van het Nature Trail Park en de bijna 1.000 dieren die in hun grote open ruimtes vertoeven. Loop vervolgens langs een voetgangersgedeelte en sluit je aan bij de dierenverzorgers voor het voeren van enkele dierentuindieren. Je kan er ook een korte film (15 minuten) bekijken om nog meer van deze regio te  ontdekken.

 

Praktisch

  • Duur: ± 4 uur
  • Dagelijks mogelijk van 2 mei tot 31 oktober
  • Uur: tussen 9:00 en 18:00
  • Inclusief treinrit

 

Prijs

Volwassene Jongere (6-14 jaar)  Kind (3-5 jaar)
€30 €25 €15

 

Kinderen jonger dan 3 jaar gratis.

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!