Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze verborgen parel is een absolute aanrader voor reizigers die een leuke dag willen doorbrengen weg van de klassieke route. Overnachten doe je hier.

Onder begeleiding van een lokale gids, wandel je dwars door de Sri Lankaanse natuur, langs plantages, rijstvelden, riviertjes en watervalletjes, ver weg van de traditionele toeristische routes. Je wandelt naar een lokaal dorpje waar je 's middags halt houdt om te lunchen. In de namiddag ruil je je wandelschoenen voor een kajak en peddel je langs de oevers van het meer en geniet je van de rust op het water.

 

Praktisch:
  • Voeg 1 of 2 extra nachten toe aan je reis om Belihuloya mee in je rondreis te verwerken
  • Ook ideaal voor gezinnen met een avontuurlijke mindset

Overnachten in Belihuloya is een belevenis op zich dankzij deze leuke accommodaties:

Kan je niet wachten om Belihuloya te ontdekken?

Deze unieke ervaring kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies en activiteiten voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Empty