Overslaan en naar de inhoud gaan

De weelderige omgeving van Kitulgala is de place-to-be om te gaan raften of aan canyoning te doen. Ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een dosis adrenaline tijdens hun Sri Lanka reis. Kitulgala ligt redelijk afgelegen waardoor je 2 à 3u rijdt vooraleer je hier aankomt. Daarom voorzie je best 1 extra overnachting indien je wilt raften OF canyoning wilt doen. Wil je beide activiteiten doen? Voorzie dan best 2 extra overnachtingen. Zo heb je een volledige dag ter plaatse en heb je ook voldoende tijd om te genieten van deze zalige plek!

 

 

 

Rafting:

Onder begeleiding van een ervaren gids ga je in internationale groep raften op de Kelani rivier. Voor vertrek krijg je een safety briefing, worden de basistechnieken van het peddelen uitgelegd en wordt de route besproken. Met een raft waar je met 6 à 10 personen ga je de rivier op en start je meteen met een pittig stuk. Passages zoals Butter Crunch, Killer Falls & Head Chopper zijn enkele van de spannende stroomversnellingen die je onderweg overwint! Verderop de rivier is er ook tijd om even te zwemmen en rustig te peddelen terwijl je geniet van de groene omgeving.

Praktisch
  • Geschikt vanaf 10 jaar
  • Activiteit in internationale groep
  • Geen ervaring vereist
  • Hele jaar door te doen
  • Afstand: 5km – voormiddag (+/- 1,5u raften)

 

Canyoning:

De jungle en kliffen rond de Kelani rivier vormen het ideale decor voor enkele uren canyoning: een mix van hiken, zwemmen, springen en glijden, zorgen voor de nodige spanning. Met wetsuit, een veiligheidshelm en een ervaren begeleider ontdek je op een actieve manier de omgeving van Kitulgala.

Praktisch
  • Geschikt vanaf 10 jaar
  • Activiteit in internationale groep
  • Geen ervaring vereist
  • Voor- of namiddag (+/-3 à 4u)

 

Kies je verblijf in Kitulgala

Kan je niet wachten om hier te verblijven?

Deze unieke ervaring kan je enkel boeken bij een individuele Sri Lanka rondreis van Joker. In onze individuele programma's stellen we regelmatig extra activiteiten voor die wij, afhankelijk van je reiswensen, niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen en je reis zo helemaal te personaliseren!

Je kan deze extra activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een voor jou op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Empty