Overslaan en naar de inhoud gaan

De weelderige omgeving van Kitulgala is dé place to be om te gaan raften of aan canyoning te doen. Ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een dosis adrenaline tijdens hun Sri Lanka-reis. Kitulgala ligt redelijk afgelegen: je bent zeker 2 à 3u onderweg om er te geraken. Je voorziet dan ook best 1 extra overnachting als je wil raften of voor canyoning kiest. Doe je graag beide activiteiten? Dan raden we 2 extra overnachtingen aan. Zo heb je een volledige dag ter plaatse en heb je ook voldoende tijd om te genieten van deze zalige plek!

Vanaf € 140 per persoon (inclusief 1 overnachting, ontbijt, diner, rafting of canyoning, transfers)

 

Rafting

Onder begeleiding van een ervaren gids ga je in internationale groep raften op de Kelani-rivier. Voor vertrek krijg je een safety briefing, worden de basistechnieken van het peddelen uitgelegd en wordt de route besproken. Met een raft waar je inzit met 6 à 10 personen ga je de rivier op en start je meteen met een pittig stuk. Passages zoals Butter Crunch, Killer Falls en Head Chopper zijn enkele van de spannende stroomversnellingen die je onderweg overwint! Verder op de rivier is er ook tijd om even te zwemmen en rustig te peddelen, terwijl je geniet van de groene omgeving.

Praktisch

  • Geschikt vanaf 10 jaar
  • Activiteit in internationale groep
  • Geen ervaring vereist
  • Hele jaar door te doen
  • Afstand: 5km – voormiddag (+/- 1,5u raften)

 

Canyoning

De jungle en kliffen rond de Kelani-rivier vormen het ideale decor voor enkele uren canyoning: een mix van hiken, zwemmen, springen en glijden zorgt voor de nodige spanning. Met wetsuit, een veiligheidshelm en een ervaren begeleider ontdek je op een actieve manier de omgeving van Kitulgala.

Praktisch

  • Geschikt vanaf 10 jaar
  • Activiteit in internationale groep
  • Geen ervaring vereist
  • Voor- of namiddag (+/-3 à 4u)

Kies je verblijf in Kitulgala

Kan je niet wachten om hier te verblijven?

Deze unieke ervaring kan je enkel boeken bij een individuele rondreis naar Sri Lanka van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies en activiteiten voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen en zo je reis helemaal te personaliseren!

Je kan deze extra excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Een reis op maat? Zo gaat dat in zijn werk >>

Perfect te combineren met een van onderstaande reizen

Empty