Overslaan en naar de inhoud gaan

Heart of the 1000 Islands Cruise

Ontdek en ervaar het hart van de 1000 Islands, majestueuze kastelen en de legendes die de regio levend houden tijdens deze 1 uur durende cruise. Deze prachtig weelderige eilandomgeving wordt opgefleurd met luxueuze cottages en statige landgoeden. De Iroquois Nations noemen de regio de ‘Garden of the Great Spirit’. De cruise neemt je voorbij het indrukwekkende Bold Castle, Zavikon Island en Millionaire’s Row.

Praktisch

  • Duur: 1 uur
  • Dagelijks mogelijk van 15 april tot 31 oktober
  • Aansluiten kan elk uur tussen 09:00 en 17:00
  • Vanaf Rockport, Ontario

 

Prijs

Volwassene Kind (6-12 jaar) Kind (0-5)
€24 €13 Gratis

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in Oost-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!