Overslaan en naar de inhoud gaan

Op heel veel Joker-groepsreizen nemen we de fiets. Een stad doorkruisen of culturele highlights aan elkaar rijgen gaat lekker per fiets, en ook een natuurgebied verkennen is heerlijk op twee wielen. We selecteerden enkele originele fietstochten, maar natuurlijk vind je er nog veel meer in ons groepsreizen-aanbod!

Fietsen op de stadsmuren in China

In de Chinese stad Xi'an fietsen we op de historische stadsmuren! Dat staat garant voor een prachtig zicht op de stad en het brengt je langs allerlei torens en poorten. Een complete rondrit duurt ongeveer anderhalf uur. 

Fietsparadijs Fünen in Denemarken

Het Deense eiland Fünen is een waar fietsparadijs en wordt niet voor niets de 'tuin van Denemarken' genoemd. Je vindt er golvende gras- en graanvelden, vergezichten over de zee, de heuvels en de boomgaarden. Met ertussen pittoreske boerderijen met strooien daken (en af en toe zelfs een ooievaar). Het enige lastige is je route kiezen uit de duizenden kilometers fietspaden

Laat je rijden in Indonesië

In Indonesië vind je nog veel fietstaxi's of riksja's. Voor veel mensen is het een belangrijke bron van inkomsten, zeker voor wie geen taxiservice met gemotoriseerd vervoer kan opstarten. Dus laten we ons op groepsreis ook graag eens rijden, bijvoorbeeld naar de mooie tempels in Jogjakarta. Al kiezen we op andere momenten tijdens de reis er wel voor om onze eigen benen aan het werk te zetten!

Per fiets op safari in Kenia

Wie zegt dat je enkel in een 4x4 op safari kan? In het Hell's Gate National Park in Kenia kan je met een gids of zelfs gewoon op eigen houtje rondfietsen. Er zitten dan ook geen diersoorten die je zullen aanvallen. Je fietst er dus zomaar tussen de gazelles, zebra's, giraffen en meer adembenemend wildlife!

Fietsen voor de kick op Corsica

Soms stappen we ook op de fiets om de adrenaline te voelen stromen, bijvoorbeeld tijdens een uitdagende mountainbiketocht of downhillrit. Zoals hier in de natuur van het mooie Corsica

Stadsverkenning per fiets

Geen beter vervoermiddel dan de fiets om een stad te verkennen! Sneller dan wandelen, en je voelt de stad meer dan met het openbaar vervoer. Bovendien kan je makkelijk stoppen waar je maar wil, om dat ene prachtige gebouw te bewonderen of om te snuisteren op een gezellig marktje. Hier zie je onze reizigers fiets in en rond Bogota in Colombia, maar we nemen de fiets op veel meer reizen. 

Fiets jij binnenkort mee?