Overslaan en naar de inhoud gaan

Raften in Clearwater is een absolute aanrader want... 

 • het water van de Clearwater River is warmer in vergelijking met het gletsjerwater van de rivieren in Banff of Jasper.
 • er is voldoende variatie: Naast het raften heb je tijd om even te zwemmen, van een rots te springen, te genieten van de ruige wildernis en met wat geluk spot je wildlife langs de rivier.
 • je krijgt professionele begeleiding door onze partner die meer dan 36 jaar ervaring heeft op de Clearwater River.
 • je hebt veel keuzemogelijkheden: familierafting, halve/hele dag of meerdaagse rafting tocht. Contacteer jouw Joker-reiskantoor voor meer informatie.
   

Wij bieden je 2 excursies aan:

 1. Familierafting – Catch-a-Wave

 2. Whitewater Rafting – Ready-Set-Go!

1. Familierafting – Catch-a-Wave

Deze raftingtrip is de ideale activiteit voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Op een rustiger stuk van de Clearwater River ervaar je stroomversnellingen en waterkolken van klasse I en II, perfect veilig en een prima manier om kennis te maken met raften. Geniet samen met je kinderen van de vulkanische canyons van Wells Gray Provincial Park, maak een korte wandeling naar een waterval en sluit af met een leuk spelletje!

Praktisch

 • Duur: 3 uur
 • Dagelijks mogelijk van 10 juli tot 3 september (afhankelijk van de waterstand)
 • Vertrek om 10:00 en 14:00
 • Vanaf 7 jaar

 

Prijs

Volwassene Kind (7-16 jaar)
€95 €80

2. Whitewater Rafting – Ready-Set-Go!

Ervaar constante spanning tijdens deze 14 kilometer lange raftingtocht op de Clearwater River. Onder begeleiding van een ervaren gids, baan je je een weg door de rivier en word je uitgedaagd door stevige draaikolken en stroomversnellingen van klasse 2 tot 4. Tussen het raften door maak je nog een korte wandeling naar “The Kettle”. Hier ontdek je de overweldigende kracht van een stroomversnelling klasse 6! Aangezien deze raftingtocht een halve dag duurt, heb je ook nog tijd voor andere dingen. Wet suits, regenjas, fleece (indien nodig), reddingsvesten en helmen worden voorzien.

Praktisch

 • Duur: 3.5 à 4 uur
 • Dagelijks mogelijk van 15 mei tot 31 mei en van 20 juni tot 30 september (afhankelijk van de waterstand)
 • Vertrek om 10:00 en 14:00
 • Vanaf 12 jaar

Opgelet: voor deze excursie geldt er een minimumgewicht van 41 kg (90lbs)

 

Prijs

Volwassene Kind (12-16 jaar)
€99 €85

Prijzen van excursies kunnen veranderen doorheen het jaar en zijn steeds onder voorbehoud.

Excursie boeken?

Deze excursies kan je enkel boeken bij een individuele reis van Joker. In onze individuele programma's stellen we optionele excursies voor die wij niet te missen vinden. Vraag aan je Joker-reisexpert om ze aan je offerte toe te voegen. Al geboekt? Ook bijboeken is geen probleem!

Je kan optionele excursies en activiteiten ook naar hartenlust toevoegen aan een op maat gemaakt reisprogramma. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Meer activiteiten vind je bij 'Excursies en activiteiten in West-Canada'. Op zoek naar een specifieke excursie en niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, we zoeken het graag voor je uit!

Kathleen D.
"Een foto van onze rafting tocht met Interior Whitewater Expeditions op Clearwater river. Dat was één van de vele fantastische ervaringen tijdens onze reis."
Rafting tocht met Interior Whitewater Expeditions op de Clearwater river